Turgay Erdem, Kayapa’da sanayici ve işadamları ile buluştu

Turgay Erdem, Kayapa’da sanayici ve işadamları ile buluştu
01.03.2019
A+
A-

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem Kayapa Sanayici ve İşadamları Derneği (KSİAD)’ni ziyaret etti.

Erdem, ziyarette, Nilüfer’in önemli bir ekonomi kenti olduğunu belirterek, “Hem istihdama hem de ülke ekonomisine katkısı bakımından sanayicilerimizi çok önemsiyorum. Hızlı destek ve eksiklikleri birlikte tamamlamak adına kentimiz sanayicilerine desteğimiz sonsuz olacaktır” dedi.

“Dün nasılsa bugün ve yarın da yerel yönetim olarak Kayapalı sanayici ve iş insanlarımızın yanında olacağız” diyen Erdem, sözlerine şöyle devam etti:

“Sizler, ülkemize ve kentimize üretimle katmadeğer sağlayan birer fertsiniz. İçinden geçtiğimiz dönemde ne kadar zor şartlarda çalışmalarınızı sürdürdüğünüzü de biliyorum.Sanayimizin gözbebeği KSİAD’a desteğimiz sonsuz. İnanıyorum ki kısa bir süre içinde üretimle, verdiğiniz emeklerle hak ettiğiniz karşılığı alacaksınız.”

Turgay Erdem, 15 yıldır Nilüfer Belediyesi’nin, dolayısıyla kent yönetiminin içinde yer aldığını hatırlatarak, “Kentimizin gelişmesinde verdiğim emekler sizlerin destekleriyle hep birlikte devam edecek. Sayın Mustafa Bozbey’in yukarıya taşıdığı çıtayı daha da yükseğe taşımayı hedefliyorum. Bu bakımdan sizin de desteklerinizi önemsiyor ve bekliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.