Orhangazi TOKİ sakinleri iftarda buluştu 

Orhangazi TOKİ sakinleri iftarda buluştu 
08.06.2018
A+
A-

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın iftar buluşmaları TOKİ bölgesi ile devam etti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın eşi Zöhre Çağlayan ile birlikte katıldığı iftar programına AK Parti 2.bölge Milletvekili adayı Selda Meriç, Ak Parti ilçe başkan vekili Fahrettin Uludağ ve teşkilat mensupları ile çok sayıda TOKİ sakini katıldı.

MESİRE ALANI MÜJDESİ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, iftar sonrasında yaptığı konuşmada TOKİ bölgesinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, TOKİ’nin üst bölgesinde yapacağımız mesire ve park alanı ihalesini 20 Haziranda yapıyoruz. İhale sonrasında bölgede son derece güzel bir mesire alanı inşa etmiş olacağız dedi.

Çağlayan, TOKİ konutları arasındaki parke yenileme çalışmalarını da cumartesi günü itibarı ile başlatacaklarını da belirterek, TOKİ bölgemiz için yeni düzenlemelerimiz olacak dedi. Çağlayan, TOKİ bölgesinin artık yeni bir mahalleye dönüştürülebileceğini de belirterek, bu konuda çalışmalarımızı yapacağız dedi. Programda Ak Parti Milletvekili adayı Selda Meriç de TOKi sakinlerine hitap ettikten sonra başkan Çağlayan, TOKİ sakinleri ile bir araya gelip onları dinledi, taleplerini aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.