Onur Market, mağazalarına bir yenisini ekledi

10.08.2018
A+
A-

‘Alışverişte Onur Sözü’ diyen perakende sektörünün öncüsü ve sözcüsü olmayı ilke edinen Onur Market’in, Nilüfer ilçesi Gazi Caddesi’nde bulunan yeni mağazasını açılışı yapıldı.

Türkiye’nin en başarılı perakende markası olmak için var gücüyle çalışmalarını sürdüren Onur Market, bu kapsamda yatırımlarını hız kesmeden devam ettiriyor.

Taze ürün çeşitliliği, cazip kampanyaları ve kaliteli hizmeti müşterilerine sunmayı hedefleyen ve bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürerek ‘’Alışverişte Onur Sözü” veren Onur Market, yeni bir mağaza açmanın Onur’unu yaşıyor.

30 çalışan istihdam edildi

Gazi Caddesi üzerinde bulunan 800 metrekarelik yeni mağazanın açılışında konuşan Onur Market Bursa Bölge Koordinatörü Murad Yavuz Gök, yeni mağazada 30 çalışanın istihdam edildiğine dikkat çekti. Gök, “Türkiye istihdamına toplam 5 bine yakın personeliyle katkıda bulunan, perakende sektörünün “Öncüsü ve Sözcüsü” olmayı hedefleyen Onur Market, her gün ilk günkü heyecanla Türkiye’nin en başarılı perakende markası olmak için var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Tasarımıyla göz kamaştırıyor

Mağazada, müşterilerin rahatça alışveriş yapabilmeleri için her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü belirten Gök, tüm Onur Market Mağazaları’nda bulunan ürün çeşidinin bu mağazada da yer aldığını söyledi.

Açılışa özel kampanyalar

Murad Yavuz Gök, Onur Market’in Gazi Caddesi’ndeki hizmet vermeye başlayan mağazasında, açılış gününe özel olarak hemen hemen tüm ürünlerde indirimlerin mevcut olduğunu sözlerine ekledi.

Onur Market Bursa Bölge Koordinatörü Murad Yavuz Gök’ün yaptığı konuşmanın ardından mağazanın açılışı dualarla gerçekleştirilirken, kurdeleyi Onur Market Bursa Bölge Koordinatörü Murad Yavuz Gök, Mali ve Destek Operasyonları Müdürü Hakan Özen, Ticaret Operasyonları Müdürü Onur Özen ve Satış Operasyonları Müdürü Celal Peker ile açılışa katılan vatandaşlar kesti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.