O Türkiye’nin Novzaradan’ı…

18.12.2018
A+
A-

Bizim de artık bir Novzaradan’ımız var. Günde 5 tüp mide ameliyatıyla rekor kıran doktorumuz tam olarak Avrupa Türkiye hattında sağlık turizmi elçimiz olma unvanını taşıyor. O’nu bu denli paylaşılmaz kılan şeyler ise bu kadarla sınırlı değil. Muhteşem cerrahımız asistan kullanmıyor ve her hastası ile birebir ilgileniyor, her hastası için fidan dikiyor ve ameliyatlarını sanata ve doğaya armağan ediyor.

Obezite ve Metabolik Cerrahi alanında yaptığı çalışmalar ve başarılarıyla gündemden düşmeyen Op. Dr. Gürdal Ören kendisine verilen Türk Novzaradan isminden gayet memnun. Şu ana kadar 1200 kişiyi sağlığına kavuşturan ve hiçbir vakasında negatif bir durumla karşılaşılmayan doktor adeta Avrupa’nın paylaşılamayan obezite cerrahı konumunda.

Her Ameliyat Sokak Hayvanlarına Mama Demek

Yaptığı her ameliyat başına STK’larla çalışan ve sokak hayvanlarına tonlarca mama bağışlayan doktor aynı zamanda Çekül Vakfı aracılığıyla da her ameliyata bir fidan bağışlayarak Tekirdağ’da orman oluşturdu. ”İnsanları bir yandan sağlığına kavuştururken bir yandan da doğaya ve hayvanlara olan borcumuzu ödüyoruz, ödemek zorundayız” diyen Gürdal Ören yakın zamanda kadına şiddetle ilgili bir projeye de destek vereceğini açıkladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.