Nihal Olçok, Akşener’den randevu istedi

Nihal Olçok, Akşener’den randevu istedi
16.07.2019
A+
A-

15 Temmuz darbe girişiminde oğlu ve eşini kaybeden Nihal Olçok, İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener’den randevu istedi.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Boğaziçi Köprüsü’nde oğlu Abdullah Tayyip Olçok ile eşi Erol Olçok’u kaybeden Nihal Olçok, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmek istediğini sosyal medya hesabından açıkladı.

Meral Akşener’in kendisi hakkında gizlice yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında ifade vermek için savcılığa başvurması hakkındaki İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın yaptığı paylaşımı retweet yapan Olçok, “Sayın @meral_aksener,sizden daha da öncelikli bir “anneden,anneye” istirhamdır.İki anne olarak konuşalım.Burdan herkesin huzurunda, gizli saklı,kapalı kapılar ardından değil açık açık randevu talep ediyorum,tek ricam var oda zaman dar olmasın.Gece,gündüz nereye derseniz hazırım.” mesajını paylaştı.

Sayın @meral_aksener,sizden daha da öncelikli bir “anneden,anneye” istirhamdır.İki anne olarak konuşalım.Burdan herkesin huzurunda, gizli saklı,kapalı kapılar ardından değil açık açık randevu talep ediyorum,tek ricam var oda zaman dar olmasın.Gece,gündüz nereye derseniz hazırım.

(turkiyemtv.com.tr)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.