Mudanya’da ”CAN” rüzgarı esiyor

Mudanya’da ”CAN” rüzgarı esiyor
13.02.2019
A+
A-

Kadınlardan “Can” destek! Demokrat Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Erkan Can’a bir destek de DP Bursa Kadın Kolları Başkanı Rahime Kangal’dan geldi. Kangal, DP Nilüfer Kadın Kolları Başkanı Ünsal Atılgan ile birlikte seçim çalışmalarına destek için Mudanya’ya gitti.

Kangal; “Mudanyamıza genç bir kardeşimizi belediye başkanı yapmak için çıktığımız yolda destek vermek için geldik. Elbette ki; çıktığımız bu mücadele yolu zahmetli ve meşakkatli. Mudanya’da iki kutuplu bir seçim yerine, vatandaşımızın hür idaresine ipotek konulmadığı bir seçime girsin diye, Bursa’nın en genç bir siyasetçisi olan Erkan Can’a destek amacıyla yanındayız. Mudanyalı hemşerilerimiz en doğru seçimi yapacağından şüphemiz yoktur. Adayımız Mudanya’ya can verecek” dedi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN NE ALDINIZ?

Mudanya’nın ve köylerinin kendisine ihtiyacı olduğunu dile getiren Can, “Bursa’nın 300 köyünden hangi birinin ihtiyacına Büyükşehir Belediyesi cevap verecek? Mudanya’nın köyleri benden sorulur. Ben köylerimizin her ihtiyacını görecek kapasitede ve donanımdayım. 2014’den beri Büyükşehir, Mudanya’nın köylerine ne getirdi?” dedi.

Mudanyalı’nın huzurunda her zaman tartışmaya hazır olduğunu belirten Can, ama diğer adayların bunu yapacak ve karşısına çıkacak projeleri olmadığını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.