‘Milli Ses Ver Projesi’ne Başkan Tak’dan tam destek

02.09.2018
A+
A-

“Milli Ses Ver” projesi kapsamında Türk Standartları Enstitüsü(TSE) Bursa Bölge Koordinatörlüğü yetkililerini ve Kalite Birliği(KALBİR) Yönetim Kurulu’nu kabul eden Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, “Milli Ses Ver” projesine destek verdiklerini bildirdi.

Ziyarette, TSE Bursa Bölge Koordinatörü Mithat Kaleoğlu, KALBİR Başkanı Prof. Dr. Erkan Işığıçok, KALBİR Başkan Vekili Mustafa Karaman ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Toğuç hazır bulundu.

“Milli Ses Ver” projesinin koordinatörü Mustafa Karaman, devletin yerli üretimi desteklemesi, tüketicilerin kaliteli ve TSE belgeli yerli ürünleri tercih etmesi, sanayicilerin milli sertifikasyon sistemine geçmesi konularını içine alan “Milli Ses Ver” projesinin artık devlet politikası haline geldiğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Milli Ses Ver” projesine destek verdiğini söyleyen BESOB Başkanı Arif Tak, “Herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz. Yerli üretimin, yerli tüketimin ve milli sertifikasyonun gerekliliğine inanıyoruz” dedi.

TSE Bursa Bölge Koordinatörü Mithat Kaleoğlu da, “Tüm uygunluk değerlendirme faaliyetlerinin ve yönetim sistemleri belgelerinin TSE’den alınmasını talep ediyoruz. Milli ses verilmesini istiyoruz. Tarımdan sanayiye yerli üretim seferberliği başlatmalıyız. Proje, yerli ve milli bir duruşun gereğidir” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Tak’a Türk bayrağı takdim edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.