Osmangazi Kolejli minikler çevreye duyarlı yetişiyor

Osmangazi Kolejli minikler çevreye duyarlı yetişiyor
06.06.2018
A+
A-

Özel Osmangazi Koleji öğrencileri Çevre Koruma Haftasını güzel bir etkinlikle kutladı. 4. sınıf öğrencileri hazırladıkları gösteriyle doğanın ve çevrenin ne kadar önemli olduğunu anlattı.

5 – 11 Haziran Çevre Koruma Haftası nedeniyle düzenlenen gösteride, Osmangazi Koleji 4. sınıf öğrencileri hazırladıkları gösterilerle okul öğrencilerine ve velilere çevrenin önemini anlattı. Sınıf Öğretmeni Hilal Önder’in nezaretinde öğrencilerin performansları veliler ve arkadaşları tarafından çok beğenildi.

Çevre konulu münazarayla başlayan programda, öğrenciler ‘insan mı doğaya hakim’ ve ‘doğa mı insana hakim’ görüşlerini sundu. Konuyla ilgili okunan şiirlerin ardından Müzik öğretmeni Gülşah İlbay’ın yönetiminde şarkılar söylendi. Program, Özel Osmangazi Koleji drama eğitim lideri Gaye Yavuz’un yazdığı oyunla son buldu.

Gösterinin sonunda konuşan Özel Osmangazi Koleji Müdürü Ömür Çolpan, öğrencilere ve öğretmenlere hazırladıkları gösteri için teşekkür etti. Çolpan, “Öğrencilerimiz sergiledikleri gösteriyle bize bugün burada önemli şeyler hatırlattılar. Çevre bilincine sahip çocuklarımız, geleceğimizin de teminatı olacaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.