Milletvekili Refik Özen, çarşı esnafına aşure dağıttı

22.09.2018
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Muharrem ayı dolayısıyla kapalı alt çarşı esnafının düzenlediği programda esnafa aşure ikram etti.

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yıldız ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkan Yardımcısı Semih Peksert ile birlikte Muharrem ayının 10’uncu günü olan Aşure Günü’nde vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Kapalıçarşı’nın alt bölümünde yer alan çarşıda kurulan stantlarda aşure dağıtan Özen, vatandaşlarla da sohbet etti.

Aşure ikramı öncesi çarşıdaki dükkânları da gezen AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, esnafın sorunlarını da yerinde dinledi. Bir değerlendirme yapan Özen, “Ne mutlu ki kültürümüzde ve adetlerimizde birlik beraberliğimizi pekiştiren pek çok gelenek var. Aşure de onlardan biri. Bizler de Muharrem ayı vesilesiyle esnaf kardeşlerimizle bir arada olmayı ve ağızlarını tatlandırmayı istedik. Bununla birlikte tüm dükkânları gezip esnaf kardeşlerimize hayırlı işler dilerken mevcut sorunlarını da dinledik. Burası şehrimizin kalbi. Burada yer alan sorunların çözümü için üzerimize düşenleri yapacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.