MHP’li Cemal Enginyurt ile Fatih Altaylı arasında gerilim!

MHP’li Cemal Enginyurt ile Fatih Altaylı arasında gerilim!
13.06.2020
A+
A-

MHP milletvekili Cemal Enginyurt, kendisine dava açan gazeteci Fatih Altaylı’ya bir dönem şantaj davası açtığı Serap Çil’in adını anarak karşılık verdi

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, kendisine dava açan Habertürk yazarı Fatih Altaylı’ya Twitter hesabından cevap verdi. Cemal Enginyurt ve Fatih Altaylı geçtiğimiz aylarda, Altaylı’nın bir yazısı nedeniyle polemik yaşamıştı. Fatih Altaylı da, Enginyurt’un sert açıklamaları nedeniyle mahkemeye başvuracağını açıklamıştı.

Bugün ise; Cemal Enginyurt, Fatih Altaylı’nın kendisine dava açtığını açıkladı. Enginyurt ayrıca; ünlü gazeteciyle bir dönem ilişkisi olduğunu ve Altaylı’nın kendisini golf sopasıyla dövdürdüğünü iddia eden Serap Çil’in de adını andı.

Cemal Enginyurt, twitter hesabından paylaşımlarda bulunarak şunları söyledi;

“Fatih Altaylı denilen zavallı,beni mahkemeye vermiş. Fatih Altaylı mahkemeye geliyorum. Serap Çil dosyasını da yanıma aldım,golf sopasını da delil olarak göstereceğim. Aldığın hediyeler,attığın iftiralar,genç bir kıza yaptıklarını da anlatacağım. GEL FATİHİM GEL!SENİ BEKLİYORUM.”

“ÜLKÜCÜLERden özür dilemediğin gibi, bir de beni mahkemeye verdin. Fatih Altaylı, 14 yaşında yıllarca zindan da yatmış beni, mahkeme ile mi korkutacaksın? Serap Çil dosyasını yeniden açacağız, Savcıları, Polisleri bağladın mı konuşacağız. Habertürk bu kadın düşmanını çok mu sevdiniz?”

(kanalben.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.