Meral Akşener’e AK Parti ve MHP’li kadınlardan bayraklı destek!

Meral Akşener’e AK Parti ve MHP’li kadınlardan bayraklı destek!
02.03.2019
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde halka hitap etti.

Saat 17.30 sıralarında Mustafakemalpaşa’ya gelen Genel Başkan Akşener, Adnan Menderes Belediye Meydanında partililer tarafından karşılandı.

Parti otobüsü üzerinde halka hitap etden Akşener, İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem için oy istedi.

Bu arada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Mustafakemalpaşa’daki mitingine AK Parti ve MHP’li kadınlar da bayraklarıyla destek verdi.

Seçim otobüsünden Millet İttifakı Bursa Büyükşehir adayı Mustafa Bozbey ve Mustafakemalpaşa adayı Şükrü Erdem ile birlikte Mustafakemalpaşalıları selamlayan Akşener, “Bizleri terörist ilan edenlere bakmayın, 31 Mart’ta belediye başkanı seçeceğiz, muhtar seçeceğiz” dedi.

31 Mart’ta milletin bir seçim yapacağını, 1 Nisan’da da ortak yaşama devam edeceğini kaydeden Akşener, “Kardeşlik hukukunuzu koruyun” çağrısı yaptı.

“31 Mart’ta o kulacık çekilecek” diyen Akşener, şöyle konuştu:

‘O KULAĞI ÇEKİN!’

“Beka, beka… Damadın bekası… Ekonomi yanıyor, siz o kulağı çekmezseniz, her gün bir zam yağmuruyla karşılaşırsınız. O kulağı çekerseniz, Sayın Erdoğan, 4 yıl koltuğunda oturmaya devam edecek, hizmet edecek. Ama, kibirlenme padişahım, senden büyük Allah var!.. Erdoğan’ı yakından tanırım; o gece Bursa gitti, Mustafakemalpaşa gitti, Balıkesir gitti, İstanbul Ankara gitti, ne olacak, ‘Aziz milletim’ diyecek, ‘mesajı aldım.’ Bakanları değiştiriyorum, damat gitti, ‘Kongre yapıyorum, beni yanıltanları değiştiriyorum’ diyecek. Aynı düzen devam ederse her gün zam…”

Genel Başkan  Akşener, şöyle devam etti:

“Biz gündeme getirmesek EYT’yi duyan yoktu. Demek ki siyasi rekabet, arada kulağı çekmek iyi bir şey. İşsizlik sorunu var, çare üretebilmeleri için kulak kızartılacak! Bursa sanayi şehri. Niye gençlerin dörtte biri işsiz, niye şirketler konkordato ilan ediliyor?”

Hangi partiye oy verirse versin herkesin bu vatanın evladı olduğunu kaydeden Akşener, “Teröristlikle suçlarsanız, açtırma kutuyu söyletme kötüyü… Hendekler kazılırken valilere kafaya çevir diyen kim? Hendek meselesinde 793 şehit var! Kaç kadın dul kaldı, kaç çocuk yetim kaldı bilen var mı? Muhtar seçiminin bekayla ne ilgisi var?” diye konuştu.

‘YAMUK YAPTIKLARI…’

Şükrü Erdem ve Mustafa Bozbey için oy isteyen Akşener, “Bozbey, CHP adayı olabilir, ama bana da zimmetli. Bu arkadaşlarımız Bursa’ya da Mustafakemalpaşa’ya da israf yapmayacaklar, adam kayırmayacaklar, gelinleri kayınları damatları iş sahibi yapmayacaklar, en önemlisi hırsızlık yapmayacaklar. Yamuk yaptıkları zaman bak hemşerim yandın!” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  1. Esra melek dedi ki:

    Demek ki mustafakemalpaşa da partiye değilde sevilen, sayılan adaylara destek veriliyor. Tüm il ve ilçeler de bunu göreceğiz inşallah. Duyduğuma göre eski bir bakan olan şükrü erdem ‘in yaptığı hizmetlerin hala konuşuluyor olması, mustafakemalpaşa halkının vefalı olduğunun, işaretidir. Akp ve mhp desteğini almayı bile başarmışlar.