Meral Akşener’den Bahçeli’nin çağrısına flaş cevap!

Meral Akşener’den Bahçeli’nin çağrısına flaş cevap!
01.08.2019
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “MHP’ye dönüşün tarihi sorumluluğunu yerine getirmesi beklentimdir.” sözleriyle İYİ Partililere çağrıda bulunmuştu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi ve 27. Dönem Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’dan Bahçeli’nin çağrısına yanıt gecikmedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “3-4 Ağustos 2019 tarihinde İYİ Parti’nin 4.Olağanüstü Kurultayı yapılacaktır. Çağrım şudur: Fiziken orada, fikren aramızda bulunan dava arkadaşlarımın müştereken karar alıp Milliyetçi Hareket Partisi’ne dönüşün tarihi sorumluluğunu yerine getirmeleri halisane ve samimi beklentimdir.” dedi.

MERAL AKŞENER’DEN FLAŞ YANIT!

Son Dakika Türk’ün edindiği bilgiye göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Lideri Bahçeli’nin çağrısı için “Sadece gülüyoruz” açıklaması yaptı.

İYİ PARTİ’DEN BİR YANIT DAHA

İYİ PARTİ Kurucular Kurulu, Genel idare Kurulu üyesi 27. Dönem Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır Twitter hesabından yaptığı açıklamada: Bilge (!) Liderin İYİ Partimize olan platonik (karşılıksız) aşkı devam etmektedir. Ancak Genel Baskanımızın dedigi gibi “Her başarısız iktidarın arkasında bir Bahçeli vardır.” düşüncesiyle kendisine bu aşktan vazgeçmesini tavsiye ediyoruz.’’ dedi.

‘BİR GÜN HERKES İYİ OLACAK’

Bahçeli’nin “MHP’ye dönün” çağrısına İYİ Parti’den ilk tepki Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’dan geldi.

Türkkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bir gün herkes İYİ olacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.