Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği bayramlaştı

23.08.2018
A+
A-

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, geleneksel bayramlaşma törenini TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ve Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın’ın katılımıyla sendika binasında düzenledi. 

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, sendika binasında gerçekleştirdiği geleneksel bayramlaşma töreni ile bir araya gelen TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı  AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, yönetim kurulları ve  sendika üyeleri bayramlaştı. Yoğun katılımın sağlandığı bayramlaşma töreninde Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, Şeyh Şabani Veli’nin “Gelişiniz güle güle gidişiniz güle güle her işiniz güle güle olsun” dörtlüğü ile açılış konuşmasını yaparak tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutladı.

Mübarek bir günde bir araya geldiklerini ifade eden Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, “Ülkemizde hiçbir sıkıntı yaşamadan bayramımızı yapıyoruz ama bazı ümmet coğrafyasında masumların katledildiği, şehit edildiği bir dünyada yaşıyoruz. İnşallah bu kardeşlerimiz de bizler gibi huzur ve barış içerisinde bayramlar yaşar.” dedi. Başkanlık döneminin sonuna geldiğini, 15 yıldır Memur-Sen teşkilatında gururla başkanlık yaptığını belirten Şeker, “Sendika olarak arkadaşlarımızla beraber birçok ilklere imza attık. Bize inanan, bizimle olan herkese teşekkür ederim.” diyerek konuşmasını Fuzuli’nin “Yılda bir kurban keserler halk-ı alem iyd için, dem be dem saat be saat ben senin kurbanınam” dizelerini okuyarak   sonlandırdı.

HAKAN ÇAVUŞOĞLU “MEMUR-SEN’İN YERİ AK PARTİ’DE BAŞKADIR”

Konuşmayı devralan TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, her şeyin tüzükten ibaret olmadığını, kendilerinde bir mana birlikteliği bir dava birlikteliği olduğunu belirtti. Ülke içi ve dışı olaylarında Memur-Sen’in tavrının net olduğunu belirten Çavuşoğlu millet aşkıyla çalışmanın ne denli başarılar getirdiğinin altını çizdi. Devletlerin de doğup büyüyüp öldüğünü söyleyen Çavuşoğlu “ABD doğmuştur, büyümüştür ve vadesi yaklaşmıştır.” dedi. Çin’in büyümesini hazmedemeyen ABD’nin, stratejik konumda olan Türkiye gibi ülkeleri baskı altında tutmak istediğini belirten Çavuşoğlu “Yeni İpek Yolu Türkiye’den geçiyor. Rusya dahil 65 ülkeyi kapsayan bu yol Çin’in ihracat edeceği malların teslim süresini 2 aydan 15 güne indiriyor. 21 trilyon dolarlık bir ekonominin geliş gidişi de Türkiye üzerinden olacak.” dedi. Muharrem İnce’nin tweetlerini eleştiren Çavuşoğlu “Kimin ne derdi var belli” diyerek Muharrem İnce’nin manipülasyon yaptığını belirtti. 

 HAKAN ÇAVUŞOĞLU “GÜÇ MERKEZLERİ YER DEĞİŞTİRİYOR” 

Dünyada gelişen olayların tümüne bakıldığında Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu “Kendi eksenini kuran, daha da önemlisi tüm bu iş birlikleriyle beraber Türkiye sermaye yerleştiriyor. ABD’nin çırpınması bundandır. Büyük ülkeler büyük engelleri aşar, biz zoru başarmak zorundayız” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.