Mali müşavirlerden Hatay molası

Mali müşavirlerden Hatay molası
06.12.2017
A+
A-

BSMMMO Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu tarafından düzenlenen Hatay-Antakya gezisine aileleriyle birlikte katılan meslek mensupları, şehrin tarihi dokusu ve doğal güzelliğinde keyifli bir gezi gerçekleştirdiler.

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu’nca, meslek mensupları ve ailelerinin katılımıyla Hatay-Antakya’ya gezi düzenlendi. BSMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez ve Oda Kurul Üyeleri’nin de hazır bulunduğu geziye eş ve çocuklarıyla katılan meslek mensupları, Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu’nca hazırlanan programa Antakya Mozaik Müzesi’ni gezerek başladı. Daha sonra dünyanın ilk mağara kilisesi olarak bilinen St. Pier Kilisesi’ni ziyaret eden mali müşavirler, ardından tarihi uzun çarşıyı gezdi. Meslek mensupları ve aileleri, ilk gün gezi programını Katolik Kilisesi, Havra ve Anadolu’nun ilk camisi olan Habibi Neccar Camisi’ni ziyaret ederek sonlandırdı.

KARDEŞ ODA PROTOKOLÜ İMZALANDI

İkinci gün gezi programına Musa ağacının bulunduğu Hıdırbey Köyü’nde başlayan mali müşavirler, köy meydanında yaptıkları kısa bir turlamanın ardından,  Yoğunoluk Köyü’nü, sonrasında ise üstkatına cami yapılan kiliseyi, Selçuklu yapımı çeşme ve rahibe okulunu ziyaret etti. Sonrasında ise Türkiye’nin tek Ermeni Köyü ve Antakya’da ilk organik tarımın yapıldığı yer olan Vakıflı Köyü’nü gezdi. Üçüncü gün gezi programına Antakya Kalesi’ni ziyaret ederek başlayan mali müşavirler, önce Harbiye Şelaleleri’ni ardından ise taş evlerle kaplı sokakları bulunan Şenköy’ü gezerek geziyi sonlandırdılar. Geziye katılan tüm meslektaşlarına teşekkür eden BSMMMO Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu Başkanı Ayser Kaya, komisyon olarak gezi programları düzenlemeye devam edeceklerini bildirdi.

Öte yandan; gezi programı çerçevesinde Hatay SMMM Odası ile Bursa SMMM Odası arasında kardeş oda protokolü de imzalandı. Hatay SMMM Odası Başkanı Tahsin Kırık, Bursalı meslektaşlarını şehirlerinde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.