Mali Af Kanunu ve Uygulama Esasları Bursa’da konuşuldu

Mali Af Kanunu ve Uygulama Esasları Bursa’da konuşuldu
12.06.2018
A+
A-

 

Sistem Global Danışmanlık tarafından düzenlenen “2018 Yılı Mali Af Kanunu ve Uygulama Esasları” konulu seminer Bursalılar tarafından yoğun ilgi gördü. Crowne Plaza’da gerçekleşen etkinliğe şirket kurucuları, yöneticiler, mali müşavirler ve serbest muhasebeciler katıldı.

Seminerde konuşan Sistem Global Danışmanlık şirket ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi YMM Necmi Ulus, Mali Af Kanunu kapsamında şirketlere tanınan düzenlemeler hakkında bilgiler verdi. Özellikle mali af olarak adlandırılan kanunun bugüne kadar çıkmış en kapsamlı düzenleme olduğunu belirten Ulus, her mükellefin kendi danışmanları ile durumlarını gözden geçirmelerini ve imkânlardan yararlanmaları konusunda öneride bulundu.

Sistem Global Bursa Partneri Erdem Kaya ise; “Mali denetim, vergi, devlet destekleri, Ar-Ge ve tasarım merkezleri konusunda kapsamlı hizmet veren ve içinde çok değerli mali müşavirlerin, yeminli mali müşavirlerin, mühendislerin olduğu yaklaşık 200 kişilik bir ekipten oluşan Sistem Global’i geçen yıl itibariyle Bursa’da da açtık. Buradaki mali ve teknik ekiple Sistem Global’in engin deneyimini Bursalı hemşerilerimize ve yakın çevreye aktarıyoruz. Bilindiği üzere ‘Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin 7143 sayılı Kanun’ bu yıl içerisinde yayınlandı. Bizler de iş ortaklarımızı ve müvekkillerimizi bilgilendirmek amacıyla böylesine önemli bir etkinliği organize ettik. Katılımcılar adına son derece faydalı olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

  

Seminer kapsamında sunum yapan SMMM Bilgen Salih Narlı da Mali Af Kanunu’nun serbest bölgeler ile teknoloji geliştirme bölgeleri açısından önemini vurgulayarak, istisna hükümlerinden faydalanan mükelleflerin dikkat etmesi gereken hususlar hakkında bilgiler verdi.

İzmir’den sonra Bursa’da seminer veren Sistem Global yöneticileri ülkenin birçok şehrini gezdiklerini, mükelleflerin ilgisinden memnun olduklarını dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.