Koray Aydın’dan iktidara ‘Adil Öksüz’ çağrısı

Koray Aydın’dan iktidara ‘Adil Öksüz’ çağrısı
04.12.2019
A+
A-

İYİ PartiGenel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Meclis’te, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Aydın, iktidara çağırıda bulunarak, “Adil Öksüz’ün yeri belliyse paketleyin!” dedi.

Temmuz’un kilit ismiyle ilgili tartışma büyüyor İçişleri Bakanı Soylu’nun, “Adil Öksüz’ün yerini biliyoruz” açıklaması siyasetin gündemi oldu.  İYİ Partili Koray Aydın, “Öcalan gibi paketleyip getirin” çağrısı yaptı.

“ADİL ÖKSÜZÜ AL GEL İÇİŞLERİ”

Bakan Süleyman Soylu’nun, FETO’nün sözde TSK imamı Adil Öksüz’e ilişkin, ‘Nerede olduğunu biliyoruz’ açıklamasının yankıları sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan konu hakkında dün “Bu haddini bilmez, kendini bilmez malum kişi, bu ülkeden kaçmıştır. Ama sürekli olarak ne yazık ki, gittiği ülkelerin yönetimleri tarafından da bunlar koruma altında. Burada İçişleri Bakanlığı’mız yapılacak herhangi bir operasyonla karga tulumba alır gelir mi? O ayrı bir konu, onu da zaman içinde görürüz” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ise Bakan Süleyman Soylu’nun, FETÖ firarisi Adil Öksüz’ün yerinin bilindiğine dair açıklamasına tepki gösterdi. FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminin en önemli aktörünün nerede olduğunun bilinmesine rağmen hiçbir şey yapmamanın anlatılabilir bir durum olmadığım savunan Aydın, “O bakımdan Sayın İçişleri Bakanı’nın bunu sözden çıkarıp eyleme dönüştürmesi gerektiğine yürekten inanıyoruz” dedi.

Aydın sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tabii. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Öcalan’ı paketleyip getirdi de şimdi Adil Öksüz’ü mü paketleyip getiremeyecek. Operasyon yap, al gel. Bekanıza, karşı girişim yapmış bir kişiliği ne yapıp yapıp getireceksiniz. Bunun mazereti bile yok. O kişi Türkiye’ye getirilmeli.”

(Yeni Gaste)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.