Koray Aydın’dan AK Parti’ye: HDP sizin yanınıza yakışır!

Koray Aydın’dan AK Parti’ye: HDP sizin yanınıza yakışır!
02.03.2019
A+
A-

İYİ Parti Sincan Belediye Başkan adayı Mehmet Arslan’ın proje ve tanıtım toplantısı yoğun katılıma sahne oldu.

Programda konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, AK Parti cephesinden gelen “HDP ile ittifak kurdular” eleştirilerine “HDP sizin yanınıza yakışır” dedi.

İYİ Parti Sincan Belediye Başkan adayı Mehmet Arslan’ın proje ve tanıtım toplantısı yoğun katılıma sahne oldu. Programında olmamasına rağmen Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş da uğrayıp selamlamada bulundu.

Programa İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Koray Aydın ve Durmuş Yılmaz, CHP Ankara Milletvekilleri Nihat Yeşil Servet Ünsal, İYİ Parti GİK Üyesi Dr.  Mesut Özarslan, İyi Parti ve CHP il başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Törende Konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın önemli açıklamalarda bulundu.

HDP SİZİN YANINIZA YAKIŞIR

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın “İYİ Parti HDP ile ittifak yapıyor” sözlerine çok sert tepki gösteren Koray Aydın, “Millet ittifakı’nın yanına yeni bir ortak aramana gerek yok.  Eğer onlara bir yer arıyorsan, onlarla iş tutan sensin. Onlara her türlü imkanı, fırsatı veren sensin. Diyarbakır meydanlarında Öcalan’ın mektubu okutturan sensin. Cezaevine aracılar gönderen sensin. Sonra da o aracıların gönderdiği mektupları televizyonların önünde okutarak bu milletin kalbine hançerle saplayan sensin.” dedi.

AK Parti ve HDP’lliler tarafından Dolmabahçe sarayında Öcalan’ın 10 maddesini okutulmasını asla unutmayacaklarının altını çizen Aydın, o görüntüler için “Hayatımız en hazin anını yaşadık” dedi ve şunları söyledi:

“Bu Milletin, bölünme protokolünün altına imza atan bu densizler, ittifak halinde olduklarını bir tarafa yamamaya çalışıyor. Hiç boşuna uğraşmayın HDP sizin yanınıza yakışır. Alın mürüvetini birlikte görün ne yapıyorsanız beraber yapın. Bizim olduğumuz yerde ne bir PKK ittifakı, ne de onunla bir işbirliği söz konusu olur.”

BEKA TARTIŞMALARI

AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın ve ortağı MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin yerel seçimler için Beka vurgusu yapmalarını eleştiren Aydın, yerel seçimlerin bekayla alakasının olmadığı ifade etti.. Programın ardından Koray Aydın ve beraberindekiler Sincan Belediye Başkan adayı Mehmet Arslan’ın seçim bürosunu ziyaret edip destek verdiler.

(Kaynak: yenigaste.com)

 

YORUMLAR

  1. Bünuamin Aydın dedi ki:

    Haberiniz çok güzel