Koray Aydın noktayı koydu: Pontus diyenlere kapak olsun!

Koray Aydın noktayı koydu: Pontus diyenlere kapak olsun!
06.06.2019
A+
A-

Karadeniz, Ekrem İmamoğlu’na sahip çıktı; Karadeniz’de gövde gösterisi…

İstanbul’un seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Trabzon, Giresun ve Ordu’da vatandaşlarla buluştu. Gövde gösterisine dönüşen mitinglerde vatandaşların İmamoğlu’na ilgisi büyüktü.

“KAPAK OLSUN”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın da İmamoğlu’nun bugünkü mitinglerinden fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşarak, “Karadenizlilere Yunan ve Pontus imasında bulunan hadsiz Esenler Belediye Başkanına ve şuursuz İçişleri Bakan Yardımcısına KAPAK olsun! Karadeniz evladına sahip çıkacak” dedi.

İşte Koray Aydın’ın yaptığı açıklamalar:

“Bu tablo; özelde Trabzon’a ve Sn.@ekrem_imamoglu’na, genelde tüm Karadenizlilere Yunan ve Pontus imasında bulunan hadsiz Esenler Belediye Başkanına ve şuursuz İçişleri Bakan Yardımcısına KAPAK olsun! Karadeniz evladına sahip çıkacak; #HerŞeyÇokGüzelOlacak #HerŞeyİYİveGüzelOlacak” ▶️”İstiklal harbinde keşke Yunan galip gelseydi” diyen meczuba sahip çıkanlar, ▶️Türk adalarındaki Yunan işgaline seyirci kalanlar, ⏩Dedesi İstiklal Harbi Gazisi Sn.@ekrem_imamoglu’na düşmanlık ediyorlar! #23Haziran’da

(Yeni Gaste)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.