Karacabeyli gençler, Bahadır Tatlıöz konseri ile doyasıya eğlendi

Karacabeyli gençler, Bahadır Tatlıöz konseri ile doyasıya eğlendi
26.05.2018
A+
A-

Karacabey Belediye Başkan Ali Özkan, yediden yetmişe tüm ilçe halkının sosyal yaşamına önemli değişim kazandıran etkinlikleri hız kesmeden sürdürüyor.

Karacabey Belediye Başkan Ali Özkan, yediden yetmişe tüm ilçe halkının sosyal yaşamına önemli değişim kazandıran etkinlikleri tüm hızı ile sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ve ‘Liseye Veda Üniversiteye Merhaba’ adı verilen ve çeşitli yarışma ve oyunlarla başlayıp Bahadır Tatlıöz konseri ile devam eden açık hava etkinliğinde, Karacabeyli gençler doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

Atatürk Kültür Parkı’nda gerçekleştirilen ve tüm ilçe gençlerinin de coşkulu bir katılım gösterdiği etkinlikte; Animatör ve DJ Ali Toprak’ın yönetiminde gerçekleştirilen başta karaoke olmak üzere, çeşitli oyun ve yarışmalar da gençlerin neşesine neşe kattı.

Coşku hiç dinmedi

Son derece güzel bir bahar havasının atmosferi ile daha da canlı hale gelen etkinlikte, Karacabey Anadolu Lisesi Müzik Grubu tarafından çalınan son dönemin popüler şarkıları da kulakların pasını sildi.

Saat 14.00’de başlayan ve gece saat 22.00’ye kadar süren etkinlikten katılımcılar büyük bir neşe ile ayrılırken, etkinliği hazırlayan Karacabey Belediyesi’ne minnettarlıklarını da dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.