Çağrı Kaplan: Osmangazi burçlarında Kırat dalgalanacak!

17.07.2018
A+
A-

Yerelde heyecan, siyasilerin sahalara çıkması ile arttı. Demokratlar çarşı pazar demeden sahaları dolaşıyor.

Demokrat Parti Osmangazi İlçe Başkanı Çağrı Kaplan, “Bakanlıkların atanmaları ve kurumların yöneticilerinin atanmaları bitti. Önümüz yerel seçim. Demokratlar olarak atmamız gereken adımlar var. Onları birer birer atıyoruz. Hedefimiz Osmangazi Belediyesi’ni tekrar DP’nin kalesi yapmak. Büyükşehir ve Osmangazi Belediye kadrolarının yeterli olmadığını her platformda söylüyoruz. Hedefledikleri icraatlarla, eyleme döktükleri yatırımlar arasında büyük farklar var. 2019 Mart seçimlerinde, mevcut belediye başkanları ile yola çıkmayacağını düşündüğümüz AKP’nin yeni yüz arayışı içinde vatandaşlarla bire bir temas halinde olduklarını öğrendik. Demokratlar olarak çalışmalarımızı ve tempomuzu artırdık” dedi.

BURSA’YA BAKAN YOK!

Yerel konularda da düşüncelerini üyelere aktaran Kaplan; “Bir önceki Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Recep Altepe’nin o dönemde hükümetin baskıları ile istifa ettirildiğini biliyoruz. Yeni gelen yönetimin de birkaç ufak dokunuş ve mevcut ihaleleri iptal ettirmesinin dışında dişe dokunur bir icraat yapmadığını biliyoruz. Ki; yapamaz kasada para yok. Umut merkezi hükümette. Onlar acaba Bursa için ellerini taşın altına koyacaklar mı? Bursa’ya bakan olmadığı için bunu zaman gösterecek” dedi.

Bursa Büyükşehir’in, kasasında para olmadığı için uhdesindeki değerli hisseleri olan dükkan ve arsaları satarak dar boğazdan kurtulmaya çalıştığını ifade eden DP Osmangazi İlçe Başkanı Kaplan, ”Ancak birçoğunun alıcısı çıkmıyor. Eğer bir kez yuvarlanıp düşersen, birisi gelip elinden tutup seni kaldırmaz. Bursa Büyükşehir ve Osmangazi Belediyesi’nin bugünkü durumu bu olayı özetliyor. Ne kadar çırpınırsan o kadar düştüğün bataklıkta dibe çakılırsın. Önümüzdeki günlerde Osmangazi Belediyesi ile ilgili yaptığımız çalışmayı kamuoyu ile paylaşacağız. Kırat’ı Osmangazi burçlarına çıkartmak boynumuzun borcudur” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.