İYİ Partili Tatlıoğlu’ndan Erdoğan’a: AK Parti Kongresi mi bu?

İYİ Partili Tatlıoğlu’ndan Erdoğan’a: AK Parti Kongresi mi bu?
18.07.2020
A+
A-

İYİ Parti Bursa Milletvekili Prof. Dr. ismail Tatlıoğlu, CHP ve İYİ Parti Bursa milletvekillerinin TOGG Üretim Tesisleri Temel Atma törenine davet edilmemelerine, ”AK Parti Kongresi mi bu?” diyerek tepki gösterdi.

İYİ Parti Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, ”Türkiye’nin Otomobili”nin üretileceği Gemlik TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni’ne CHP ve İYİ Parti’nin yedi Bursa milletvekilinin davet edilmemesine tepki gösterdi.

Prof. Tatlıoğlu twitter  hesabından yaptığı paylaşımda, ”Cumhurbaşkanı Erdoğan  Bursa, Gemlik’te yerli otomobil fabrikası temel atma töreninde. İYİ Parti ve CHP’li yedi Bursa milletvekili davetli değil. AK Parti Kongresi mi bu ?” diyerek tepki gösterdi.

Öte yandan Bursa yerel basını  da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca ve temel törenini takip etmek için atma davet ve akredite edilmediler. Bursa yerel basın mensupları, Bursa Gemlik’te temeli atılan fabrikanın temel atma törenine davet ve akredite edilmemelerine tepki gösterdi.

Bu arada Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca, akreditasyonun sınırlı sayıda tutulması ile ilgili yapılan açıklamada, ”Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrif buyuracakları Türkiye’nin Otomobili’nin Üretileceği  TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim İnşaatına Başlama Töreni”ne, salgın riski nedeniyle, düzenli olarak testleri yapılan Cumhurbaşkanlığı Muhabirleri dışında medya mensubu alınamamıştır.” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.