İYİ Partili kadınlardan Ankara çıkarması

İYİ Partili kadınlardan Ankara çıkarması
06.11.2019
A+
A-

İYİ Parti Bursa İl ve İlçe Kadın Politikaları Başkanlığı üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılan grup toplantısına katıldı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti.

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığına bağlı Kadın Politikaları Başkanı Birgül Yıldız Günay’ın organizasyonunda gerçekleştirilen programa, MDK üyesi, ilçe başkanları, meclis üyeleri, yönetim ve istişare kurulu üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu İYİ Parti Grup toplantısına katıldı.

Bursalı heyeti Ankara’da Kalkınma Politikaları Başkanı ve Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu ve Uluslararası İlişkiler Başkanı ve Bursa Milletvekili Ahmet Erozan karşıladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in başkanlığında gerçekleştirilen grup toplantısına katılan İYİ Partili Bursalı kadınlar, daha sonra İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in TBMM’de ki odasında kendisini ziyaret edip, hatıra fotoğrafı çektirdi. Bursa’dan getirdikleri el emeği hediyeleri genel başkan ile paylaşan partililer, ardından başkanlık divanı üyelerini ziyaret ettiler. Heyete, Ankara programın son bölümünde Anıtkabir’i ziyaret etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.