İYİ Parti’den CHP’ye ziyaret

22.08.2018
A+
A-

Başkent Ankara’da siyasilerde bayramlaşma ziyaretleri yaşanıyor. CHP’nin bugünkü konukları arasında İYİ Parti heyeti de yer aldı. Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu’nu, Akif Hamzaçebi ağırladı.

CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, “Ülkemizin, milletimizin gücüne inanıyoruz. Hükümetler, yönetimler gelip geçer ama Türkiye o gücünü muhafaza eder. 21’nci yüzyılda Türkiye çok güçlü bir ülke olacaktır. Buna inancımız tamdır” dedi. Kurban Bayramı dolayısıyla HDP, İYİ Parti, BBP, MHP, Demokrat Parti (DP) ve Saadet Partisi heyetleri CHP’ye bayram ziyaretinde bulundu.

CHP’ye gelen heyetleri Genel Sekreter Hamzaçebi başkanlığında, Parti Meclisi üyeleri Gamze Pamuk Ateşli ve Bülent Ecevit Tatlıdil ağırladı. Genel Başkan Yardımcıları Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu ve Hasan Seymen ile Gençlik Kolları üyesi Barış Çalışkan’dan oluşan İYİ Parti heyeti, CHP’ye bayram ziyaretinde bulundu.

Yanıkömeroğlu, CHP’nin seçimler öncesi kendilerine verdiği desteğe teşekkür ederken, yeni bir parti olmalarına rağmen aldıkları oy oranının başarılı olduğunu aktardı. İYİ Parti’nin geçtiğimiz günlerde yapılan kongresine CHP adına katıldığını aktaran Akif Hamzaçebi ise yeni yönetime başarı diledi.

İlk kez seçime girmiş bir partinin aldığı oyu başarılı bulduğunu ifade eden Hamzaçebi, partilerin bir araya gelerek istişarede bulunmasının önemine değindi.

Hamzaçebi, “Bayrama bırakmasak, ayda bir siyasi partiler buluşsa ne güzel olur” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.