Cumhurbaşkanı Erdoğan: İşte söylüyorum, Cumhur İttifakı’nın adayı Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İşte söylüyorum, Cumhur İttifakı’nın adayı Tayyip Erdoğan
09.06.2022
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “(Kılıçdaroğlu’na) Ha bire ‘Cumhur İttifakı’nın adayı belli olsun’ diyorsun. İşte söylüyorum, Cumhur İttifakı’nın adayı Tayyip Erdoğan.” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İzmir İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

“Kılıçdaroğlu, şahsım ve aile fertlerimizle ilgili yeni iftiralar üretiyor. Bugün bir dava daha kazandım. Kararlar geldikçe Bay Kemal adına hayır yapıyoruz.”

“Kılıçdaroğlu, şimdi de cumhurbaşkanlığı peşinde koşuyor. Bunu delikanlıca yapmak yerine, dolambaçlı yollarla gerçekleştirmeye çalışıyor.”

“(Kılıçdaroğlu’na) Ha bire ‘Seçim tarihi belli olsun’ diyorsun. İşte söylüyorum, seçim önümüzdeki yıl haziran ayının ortasında yapılacak.”

“Bu ülkede kimsenin ötekileştirilmesine izin vermeyiz. Her mazlumun, mağdurun yanında olduğumuz gibi senin de yanında dimdik dururuz Bay Kemal.”

“(Kılıçdaroğlu’na) Hangi sebeple olursa olsun hiçbir vatandaşımızın hayallerine ket vurulmasına müsaade etmeyiz. Yeter ki sen aday ol.”

(Kılıçdaroğlu’na) Meşrebinden dolayı sana aba altından sopa gösteriliyorsa çaresi var. AK Parti Türkiye’si eşit vatandaşlığı garanti altına almış bir ülkedir.”

(AA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.