İYİ Parti’de Naile Lale Kılıç, Gemlik Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu

03.12.2018
A+
A-

Gemlikli hayırsever Naile Lale Kılıç, İYİ Parti Gemlik Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu İl Başkanı Yahya Bahadır’a teslim etti.

İYİ Parti Bursa’da belediye başkanlığı ve belediye meclis üyelikleri aday adaylığı için başvurular devam ediyor.

‘Türkiye İYİ olacak, Bursa İYİ olacak’ sloganı ile yola çıkan İyi Parti’de, Hayırsever Naile Lale Kılıç, İYİ Parti Gemlik Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu İl Başkanı Yahya Bahadır’a teslim etti.

Birçok Gemlikli vatandaşın ve partililerin destek verdiği Naile Lale Kılıç, aday adaylığı başvurusunda yaptığı konuşmada “Eski Gemlik’i özlüyorum. Gemlik’i Gemliklilerle birlikte yönetmek istiyorum. İYİ bir planlama ile özlenen Gemlik için, elimden geleni yapmaya söz veriyorum. Çevre yolu Gemlik esnafını olumsuz etkiledi. Bununla ilgili projeleri de gündeme taşıyacağım” dedi.

Kılıç’ın aday adaylık başvurusunu teslim alan İl Başkanı Yahya Bahadır da “24 Haziran seçimlerini başarıyla atlatan İYİ Parti’de, yerel yönetim çalışmalarında gördüğümüz teveccüh bizlere gurur verdi. Her ilçede ve Büyükşehir’de birden fazla aday adayımızın olması seçimler için İYİ bir işarettir. Bu ülke için, Bursa için başarılı olmak zorundayız. Çözümsüzlükten bunalan halkımızın bu sefer tercihini İYİ Parti’den yana kullanacağına gönülden inanıyorum” dedi.

NAİLE LALE KILIÇ KİMDİR?

Gemlik 1953 doğumlu. Halkla İlişkiler ve İşletme Mezunu…

Mina Ayçiçek Yağ Fabrikası’nda çalışma hayatına başladı.

2009-2011 yıllarında zeytin ticareti ile uğraştı.

Ailesi ile Gemlik’te Lale Kemal Kılıç Ortaokulu’nu yaptırarak, devlete teslim etti. Halen okulun Onursal Başkanlığı’nı yapmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.