İYİ Parti Yıldırım’da Kemal Ataç, 241 delegenin imzası ile aday…

İYİ Parti Yıldırım’da Kemal Ataç, 241 delegenin imzası ile aday…
16.02.2020
A+
A-

Kemal Ataç, İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Kemal Ataç, 23 Şubat Pazar günü yapılacak olan ilçe kongresinde ilçe başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

İlçe başkanlığına adaylığını ilçe binasında düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna açıklayan Kemal Ataç, birlik ve beraberlik mesajı verdiği adaylık açıklamasında, ”Bugün itibari ile ben ve yol arkadaşlarım, ilk günkü heyecanımızla ve 241 delegemizin imzası ile İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı’na adayım.” dedi.

Kemal Ataç, adaylık açıklamasında şunları söyledi:

”7 ay önce genel başkanımızın onayı ile göreve gelmiş bulunmaktayım. Bana tevdi edilen bu görevi, sizlerin de desteği ile bu günlere taşıdık. Görevi aldığım günden bu güne kadar hep kucaklayıcı ve birleştirici olduk. Ayrıştırmadık, dışlamadık, her bireyi İYİ Partili görüp, eşit ve adil bir yönetim anlayışı ile çalıştık.

Başarının anahtarının çalışmak olduğuna inanıp, tüm mesaimizi partimize hizmet odaklı planladık. Teşkilatlanma konusunda titiz davranıp, iyi bir teşkilat başkanı, iyi bir sekreterlik ve iyi bir yönetim oluşturarak 69 mahallede eksik olan, unutulan, göz ardı edilen partililerimizi bir çatı altında toplayıp, 1157 olan üye sayımızı, 1755 rakamına ulaştırdık.

Biliyorduk ki iktidar olmanın yolu, birliktelikten ve tabanın gücünden geçer. Aylarca bekletilen üyelikleri, tozlu raflardan çıkartıp, unutulmuş İYİ Parti gönüllülerini evlerinde , iş yerlerinde bulup, onlara hak ettikleri değeri verip, yol arkadaşı ve kader ortağı yaptık. Gitmediğimiz sokak, uğramadığımız mahalle, elini sıkmadığımız partilimizi bırakmadık. Meclis üyelerimizle muhtarlarımızı ziyaret ederek, mahallelerimizin sorunlarını dinleyip, Yıldırım Belediye Meclisine taşıyarak yıldırım halkının hakkını aradık, takipçisi olduk.

‘Yıldırım’da delege seçimleri yapılamaz, yapılsa da mevcut yönetim işini bilir’ mantığına sahip kişilere demokrasi dersi verdik. Delegeliğe müracat eden her üyenin başvurusunu alarak demokratik hakkını özgürce kullanmasını sağladık. Temiz siyasetin neferi olarak alnımızın akıyla, şeffaf, dürüst, onurlu bir seçim süreci geçirdik. Bu anlamda yanımızda olan her üyeye, teşkilatıma sonsuz teşekkürü borç bilirim.

241 DELEGEDEN DESTEK

23 Haziran herkesin susacağı, sadece delegenin konuşacağı gündür. Türk siyasetinin demokrasi ile tanışacağı gündür. Sayın genel başkanımızın ifade ettiği gibi, 10 kişi çete, 369 kişi vicdandır. Bu vicdan, önümüzdeki süreçte milletvekilliği seçimlerine ve yerel seçimlere Yıldırım’ı hazırlayan ekip olacaktır. Dünyanın en zeki insanı olabilirsiniz ancak ekibiniz yok ise bir hiçsiniz. Bize ekip olarak teveccüh gösterirseniz, Yıldırım Belediyesi’nin burçlarına İYİ Parti bayrağını asmaya, Yıldırım’ı ilk milletvekili seçimlerinde Bursa’da en başarılı ilçe yapmaya, sizlerle beraber, bizler hazırız. Yüce mevlam bunları ekibimle beraber yapamayacaksam ilçe başkanlığı koltuğunu bizlere nasip etmesin. Delegenin takdiri ile seçildiğimizde, üyeliğe müracat eden her şahsın 1 hafta içinde üyelik işlemlerinin tamamlanacağının sözünü veriyorum.

Bugün itibari ile ben ve yol arkadaşlarım, ilk günkü heyecanımızla ve 241 delegemizin imzası ile İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı’na adayım. Allah çıktığımız bu yolda benim ve arkadaşlarımın yardımcısı olsun.

Hedefimiz öncelikle yaşanabilir bir Yıldırım için çok çalışıp, partimizi Yıldırım’da iktidar yapmak ve bunun devamında cesurların lideri, sayın genel başkanımız Meral Akşener Hanımefendi’yi cumhurbaşkanı yapmaktır.

Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlar, birlik ve beraberliğimizin diğer adaylarla birlikte saygı ve sevgi içerisinde bir kongre geçirmemizi dilerim.

Sayın genel başkanımın Bursa ziyaretinde söylediği gibi, bu seçimin kaybedeni olmayacaktır. Seçim sonrası tüm adaylarla salondan el ele çıkacağıma ekibim ve şahsım adına, hepinize söz veriyorum.

Ne Mutlu Türküm Diyene,  Ne Mutlu İYİ Partili’yim Diyene..”

Bu arada 23 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı seçimi için Av. Kerem Arslan adaylığını açıklamıştı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.