İYİ Parti Yıldırım’da belediye meclis üyeliği için başvurular devam ediyor

29.12.2018
A+
A-

İYİ Parti Yıldırım Belediye Meclis üyeliği için Muhammet Budaklı, aday adaylık başvurusunu yaptı.

Muhammet Budaklı, İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Kerem Aslan’ın da hazır bulunduğu törende, meclis üyeliği için adaylığı adaylık başvurusunda bulundu.

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Kerem Aslan törende yaptığı açıklamada;  “Partimize aday adaylığı başvuruları hız kesmeden devam ediyor. Yıldırım için özellikle kentsel dönüşüm alanında iddialı olduklarını belirten Aslan, Muhammet Budaklı’ya teşekkür ederek hayırlı olsun” dedi.

YILDIRIM’I İYİ DEĞİŞTİRECEK…

İYİ Parti Yıldırım Belediye meclis üyeliği için aday adaylık başvurusu yapan Muhammet Budaklı da açıklamalarda bulundu.

Budaklı; “İstanbul Üniversitesi’nde Kentsel Dönüşüm Uzmanlık programını tamamladım. TSPB Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Kentsel Dönüşüm ile Gayrimenkul Proje Sözleşme Yönetimi eğitimini, Yıldız Teknik Üniversitesi, Merkezi Gayrimenkul Strateji Platformu ve Merkezi Gayrimenkul Geliştirme Programını tamamladım. 2015 – 2018 yılları arasında Bursa Yıldırım Belediyesinin, başlıca faaliyet alanı ” Kentsel Dönüşüm” olan Yeşil Yıldırım A.Ş ‘de Genel Müdürlük görevimi ifa ettim. 1986 Yılından bu yana Bursa ve çevresinde Gayrimenkul Yatırım ve Proje Danışmanlığı yapan şirketimizde yönetim kurulu başkanlığı yapmaktayım. Aynı zamanda Adalet Bakanlığı Bilirkişilik Daire Başkanlığında 15 yılı aşkın süredir bilirkişilik görevi yapmaktayım.”

KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ EN İYİ BEN BİLİRİM…

“1978 yılından beri Bursa’da Yıldırım ilçesinde ikamet etmekteyim. 1986 yılından bu yana Bursa geneli ve özellikle Yıldırım ilçesinde Gayrimenkul ve proje danışmanlığı yapmaktayım, son 3 yılımın Belediye bünyesinde Kentsel Dönüşüm şirketinde Yıldırım ilçesinde yaklaşık 30 adet Kentsel Dönüşüm projesi başlattık, Kentsel Dönüşüm uygulamalarının % 80’lik dilimini oluşturan, hak sahipleri ile uzlaşmaların bir çoğunu başarıyla sonuçlandırdık. Yaptığımız projelerin birçoğu başlayıp devam etmektedir. Bu sebeple Yıldırımı, Yıldırım’ın sorunlarını rutin belediyecilik hizmetlerinin dışında, kent için hayati önem taşıyan Kentsel Dönüşüm konusunda hem yöre halkı nezdinde hem de planlama ve projelendirme konularındaki tecrübelerimi, bilgi ve birikimlerimi aktarma noktasında partimizi ve ilçemizi belediye mecrasında en iyi şekilde temsil edeceğime, sorunların çözümü noktasında çok büyük katkılar sunacağım kanaatindeyim. Gerek mesleğim ve gerek karakterim icabı halkla ilişkilerimin iyi olması ve bölge halkını yakinen tanımam ve tanınmam, çalışmalarımı başarıya ulaştıracaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.