İYİ Parti Yıldırım, seçim çalışmalarında tam gaz!

İYİ Parti Yıldırım, seçim çalışmalarında tam gaz!
23.05.2018
A+
A-

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine haftalar kala açıklanan vekil listeleri sonrası bir açıklama yapan İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Erkan Subaşı, ilçe teşkilatı olarak benimsedikleri bir listenin Genel Merkez tarafından onaylanmasından dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, “Listedeki vekil adayı arkadaşlarımızın her zaman yanında olacağız” dedi.

Yıldırım’daki çalışma temposunu Ramazan ayının ruhuna göre tekrar dizayn ederek artırdıklarının altını çizen Subaşı; “24 Haziran listeleri açıklandıktan sonra yetkili kurullarımızı toplayarak yeni yol haritası belirledik. Önümüzde fazla bir zaman kalmadı. Önümüzdeki hafta başında vekil adaylarımız ilgili bölgeleri dolaşacak, yönetim kurulu ve partili üyelerimiz de kendilerine destek verecek. Bizi diğer partilerin listesi ilgilendirmese de iktidar partisinin bir Suriyeli, sonra da Türkiye vatandaşlığı almış olan muhaciri listelerine koymasını eleştireceğim. İç savaş patlak verdiğinde biz bu insanları savaşın kanında boğulmasın diye kabul etmiştik. Ekmeğimizi paylaşmıştık. Gelinen noktada TBMM’de koltuğumuzu da paylaşacakmışız! Milletvekilliği ile başlayan süreç, muhtarlık-belediye meclis üyeliği, ötesi belediye başkanlığı ile devam eder. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan dedi ki; savaş bitince ülkelerine dönecekler. Demek ki; bunlar savaş yüzünden değil, Türkiye’yi kendilerine yurt yapmak için gelmişler. O zaman da bu tehlikenin önemine işaret etmiştik. İYİ Parti iktidarı ile biz ülkemizdeki Suriyeli muhacirler olmak üzere göçmenleri, kendi ülkelerinde huzur içersinde yaşayabilecekleri bir ortam oluşturarak, onların gelecek kaygısı olmadan güven içinde yaşabileceklerine emin olarak göndereceğiz” ifadelerini kullandı.

YÜZDE 22 FAKİRLEŞTİN!

Subaşı, genel ve yerel politikalarda sert eleştirilerde bulunarak; “Bir süredir döviz ve altının ateşi söndürülemiyor. Bunu da dış piyasa ve savaş ortamına bağlıyorlar. Seçim ortamındaki başıboşluğu neden olarak gösteriyorlar. Bu gerekçeler gerçeği yansıtmamaktadır. Ülkenin mali politikasını millileştiriyoruz diye melezleştirirseniz, ekonomi fren tutmaz. Elinizdeki gerçek uzmanların büyük bir kısmını yurt dışına kaptırırsanız, kalanları da vekil hevesiyle istifa etmelerinin önünü açarsanız; değil başınızı, vücudunuzu kaldıramazsınız. Doların aşırı değerlendirilmesi ile sadece Yıldırım Belediyesi’nin döviz endeksli borcu 3 milyon lira bir gecede artmıştır. Yılbaşından bugüne kadar paramız dolar karşısında yüzde 17 değer kaybetti. Yüzde 7,4 büyüyen Türkiye, son 5 ayda yüzde 22 fakirleşti. İşte ekonomik kaos bu erken seçimi zorunlu kıldı. O halde ayağa kalkmamız için ne yapmamız lazım: Uyanık olmak ve 24 Haziran’a hazır olmak! Yıldırım Belediyesi seçim hazırlıkları kapsamında, Ramazan ayının etkinliklerine ağırlık vererek çalışmalar yapıyor. Dikkatimizden kaçmadı. Önümüzdeki günlerde bu konuyu ayrıntılarıyla dile getireceğiz. Seçim ortamına girince tüm belediyelerde icraat konusunda bir gevşeme var. Bunları pas geçmedik” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.