İYİ Parti teşkilatları, cumartesi günü Akşener’in evinin önünde ‘geri dön’ çağrısı yapacak

İYİ Parti teşkilatları, cumartesi günü Akşener’in evinin önünde ‘geri dön’ çağrısı yapacak
26.07.2018
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 12 Ağustos’ta yapılacak olağanüstü genel kurulda aday olmayacağını açıklamasıyla birlikte, teşkilatlarda hareketlilik başladı. Genel Başkan Akşener’i ikna etmek için tüm illerdeki parti teşkilatları, 28 Temmuz Cumartesi günü İstanbul’a çıkarma yapacak.

Meral Akşener’in aday olmayacağı kararından vazgeçmesi ve genel başkanlığı bırakmaması için, İYİ Parti’nin 81 ilde bulunan il ve ilçe teşkilatları yaptıkları organizasyonlarla Cumartesi günü İstanbul’a gidecek ve Meral Akşener’in Üsküdar’daki evinin önünde buluşacak.

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İYİ Parti Bursa İl Başkanı Bayram Kazancı, 28 Temmuz Cumartesi günü Bursa İl, Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer İlçe teşkilatlarının önlerinden otobüslerle saat 12’de İstanbul’a hareket edeceklerini belirterek, ‘’Saat 16’da İstanbul Ataşehir İlçe Başkanlığı önünde tüm illerden gelecek partililerimizle bir araya geleceğiz. Daha sonra konvoy halinde Genel Başkanımız Meral Akşener’in Üsküdar’daki evine hareket edeceğiz. Bizler bugüne kadar Genel Başkanımızın her zaman yanında olduk, bundan sonra da birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Genel Başkanımız Akşener, 12 Ağustos’ta yapılacak olağanüstü genel kurulda partimizin başında tek aday olarak yer alacaktır’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.