İYİ Parti seçim çalışmalarını kırsalda sürdürüyor

İYİ Parti seçim çalışmalarını kırsalda sürdürüyor
14.05.2018
A+
A-

Vatandaşlardan yoğun ilgi gören İYİ Parti milletvekili aday adayları, İYİ Parti İl Başkanı Bayram Kazancı’nın önderliğinde hafta sonu 100 ayrı noktada saha çalışması yaparak halkla bütünleşmenin mutluluğunu yaşadı.

İYİ Parti milletvekili aday adayları seçim çalışmalarında vatandaşla bir arada olmaya büyük önem veriyor. İYİ Parti İl Başkanı Bayram Kazancı önderliğinde çeşitli guruplara ayrılarak Bursa’nın 100 ayrı noktasında vatandaşın sorunlarını dinleyen İYİ Parti milletvekili aday adayları, bazen bir yer sofrasında yemek yediler, bazen çarşıda pazarda esnafın ve vatandaşın sorunlarını dinlediler.

Temasların İnegöl İlçesi ve Kurşunlu Mahallesindeki bölümlerine katılan Kazancı, vatandaşlara partisinin tarım politikalarını anlattı. İYİ Parti döneminde Türkiye’de tarımın gereken değeri göreceğini belirten Kazancı, “Hedefimiz tarım ürünleri ithal eden Türkiye’den tarım ürünleri ihraç eden Türkiye’ye geçebilmektir” dedi.

İYİ Parti milletvekili aday adaylarının ziyaretlerinden memnun olan vatandaşlar sorunlarını tek tek dile getirirken ve aday adaylarının çözüm önerilerini can kulağı ile dinlerken, gelecekten umutluydular.

İYİ Parti hafta sonu programına milletvekili aday adaylarının verdiği sıcak fotoğraflar ve kucaklaşmalar damgasını vurdu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.