İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir hız kesmiyor

İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir hız kesmiyor
21.03.2019
A+
A-

Millet İttifakı İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir çalışma potansiyelini katlayarak gönüllerde taht kurmaya devam ediyor. Özdemir, İnegöl Çayyaka’da vatandaş ile buluştu. Vatandaşın miting havası eşliğinde Özdemir’i karşılaması göz doldurdu.

Yaptığı seçim çalışmalarıyla büyük takdir toplayan Hakan Özdemir, hizmet etmek için elinden gelenin fazlasını yapacağını dile getirdi.

Mahalle sakinleri ve mahallenin gençleri Özdemir’i adeta bağrına bastı. Özdemir, “46 yaşındayım ama düşünce yaşım 22 gibi görüyorum siz gençlerle beraberim. İyi ki varsınız. Sunmuş olduğumuz projelerden bir tanesi de yeni park alanlarıydı. Bu park alanlarının yapılması çok önemli. İnegöl girişinden çıkışına kadar ses bariyerleri ve ağaçlandırma hepsi yapılacak” dedi.

Projelerinden bahseden ve vatandaşın sıkıntılarını kendine dert edinen Başkan Adayı Özdemir; “İnegöl’e bağlı Çayyaka’da (Bedre) hemşerilerimiz çok sıcak karşıladılar bizi. Sohbetimizin ardından mahalleden ayrılırken aracımızın önünü keserek bizleri kucaklayan Çayyakalı gençlerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bir dosya halinde ilettikleri sorunları incelemeye başladık bile. Allah’ın izniyle 31 Mart’tan sonra çalışmalara başlayacağız. Allah’a emanet olun, selamlar, sevgiler…” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.