İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den ‘Hodri Meydan!’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den ‘Hodri Meydan!’
16.07.2019
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak hakkında yapılan soruşturma dosyası üzerindeki gizlilik kararının kaldırılmasını ve ivedi olarak ifadesinin alınmasını içeren dilekçe verdi.

​​İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2016 yılında hakkında açılan FETÖ soruşturması için konulan gizlilik kararının kaldırılarak ifadesinin alınması için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak, hakkında 2016 yılında açılan FETÖ soruşturması için konulan gizlilik kararının kaldırılarak ifadesinin alınmasını talep etti.

Milletvekili olmadığı için dokunulmazlığının bulunmadığına dikkat çeken Akşener, verdiği dilekçede, “Türk Siyasetinin şeffaflık ve temizlik ilkelerine sıkı sıkıya bağlanması için; hakkımda yapılan soruşturmanın dosyası üzerindeki “Gizlilik Kararının” ivedi olarak kaldırılmasını ve yukarıda izah ettiğim hususların açıklığa kavuşturulması için ivedi olarak ifademe başvurulmasını talep ediyorum” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği dilekçe:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.