İYİ Parti Gençlik Kolları MKPaşa İlçe Başkanlığı’ndan sert açıklama

06.11.2018
A+
A-

İYİ Parti Gençlik Kolları Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığı divan toplantısını gerçekleştirdi. Başkanlık divanı sonrası yapılan açıklamada, Mustafakemalpaşa İlçesi’nin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün ismini taşıyan tek ilçe olduğu ve ilçenin hak ettiği değeri taşımadığı belirtildi.

İlçede yapılan siyasetin zayıf kalması neticesinde Mustafakemalpaşa’nın her geçen gün köy statüsüne dönüştüğü belirtilen başkanlık divanı açıklamasında, “Bursa’da yalnızlaşan ilçemizin daha güzel yönetilmesinin bir elzem haline geldiğini görüyoruz” ifadelerine yer verildi.

İYİ Parti Gençlik Kolları Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığı başkanlık divanı toplantısı sonrası yapılan açıklama şöyle:

“Yarım kalan projeler, tutulmayan sözler ve en önemlisi bir kaç kişinin elinde dönen ilçe siyaseti güzide ilçemizin temellerine konmuş bir dinamit olarak hem ilçemizin, hem de ilçe halkının geleceğini tehdit etmektedir. Bu durum ise Mustafakemalpaşa’ya gönül vermiş bizleri de ziyadesiyle üzmektedir.

YEREL SEÇİMLERDE DEĞİŞİM YAŞANACAK

İYİ Parti Gençlik Kolları Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığı Divanı olarak ilçemizin daha güzel yönetilmesinin bir elzem haline geldiğini görüyoruz.

Sosyal faaliyetler konusunda, tarihi yapılara gösterilen önem ve gençlere kazandırılan statü konusunda ilçemiz kendisini yöneten siyaset erbabı kişilerin dirayetsizliği neticesinde çok geri kalmış konumdadır. Bu geri kalmışlık ve geri bırakılmışlık durumu önümüzdeki dönemde büyük bir değişim ile engellenecek ve ilçemiz; inanıyoruz ki hak ettiği statüye ulaşabilir duruma gelecektir.

2019 yılı 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler ile birlikte ferasetli halkımızın seçimi ilçemizi bu konuma düşüren siyasetçilere büyük bir ders verecek, Mustafakemalpaşa halkının geleceğine umut ışığı olacaktır.

Siyasi baskılara boyun eğmeyen belediye başkanı, siyasi baskılara boyun eğmeyen meclis üyeleri, rant ve menfaat için değil yüreği ile ilçemiz için çalışacak ve siyaset icra edecek kişiler ile yıllardır hayal olan tüm hususlar gerçekleşecektir.

Biz Mustafakemalpaşa’ya gönül vermiş “gençler” olarak buna inanıyor ve gerçekleşmesi uğrunda var gücümüz ile çalışacağımızı değerli kamuoyuna saygıyla sunuyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.