İYİ Parti Gemlik’te aday çıkarmayacak. CHP, Uğur Sertaslan ile seçime girecek

İYİ Parti Gemlik’te aday çıkarmayacak. CHP, Uğur Sertaslan ile seçime girecek
08.01.2019
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Cemil Acar, yaptığı açıklamada, 31 Mart 2019 günü yapılacak olan Yerel Seçimlerde İYİ Parti’nin Gemlik’te aday çıkarmayacağını söyledi.

Acar, İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Birol Mumcu’nun kendisini akşam saatlerinde kendisini arayarak, partisinin Genel Merkezinden gelen bilgi üzerine,  yerel seçimlere Gemlik’ten aday çıkarmayacaklarını söylediğini bildirdi.

CHP – İYİ Parti arasında yürütülen Millet İttifakı gereği, Bursa’da Büyükşehir Belediyesi, Mudanya Belediyesi ve Nilüfer Belediye Başkanlıkları için aday çıkartmayacak olan İYİ Parti’nin CHP’nin Osmangazi Belediye Başkanlığını İYİ Parti’ye bıraktığı iddialarından sonra Gemlik’te aday çıkartmayarak CHP adayı olan Mehmet Uğur Sertaslan’ın desteklenmesine karar verildi.

31 Mart seçimlerine daha güçlü bir şekilde gireceklerini söyleyen CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, “Gemlik’te Millet İttifakı sağlanmıştır. Bundan sonra Gemlik Belediyesi’ni yeniden almak için daha çok çalışacağız. Bu karar Gemlik için, partimiz için İYİ parti için hayırlı olacaktır” dedi.

MİLLETVEKİLİ TATLIOĞLU, İYİ PARTİ ADAYI OLARAK ADNAN BIYIKLI’YI AÇIKLAMIŞTI

Yılbaşı öncesinde İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, İl Başkanı Yahya Bahadır ve partililerin katılımı ile Adnan Bıyıklı, İYİ Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmıştı. Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu’nun yaptığı bu adaylık açıklaması Genel Merkez tarafından tepki çekmiş, Genel Başkan Yardımcısı Musavat Dervişoğlu da instagram hesabından Tatlıoğlu’nu eleştirmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.