Saray’dan Erdoğan’ın ‘müjde’sine ilişkin açıklama!

Saray’dan Erdoğan’ın ‘müjde’sine ilişkin açıklama!
20.08.2020
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun: “Sayın Cumhurbaşkanımızın Cuma günü vereceğini söylediği müjdeye ilişkin birtakım spekülasyonların yapıldığını görüyoruz. Lütfen bu spekülasyonlara kulak asmayın.” paylaşımında bulundu.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın cuma günü açıklayacağı ‘müjde’ye ilişkin, “Spekülasyonlara kulak asmayın” dedi.

TÜPRAŞ VE PETKİN HİSSELERİNDE SERT YÜKSELİŞ

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, cuma günü bir müjde vereceklerini belirterek, “Türkiye’de yeni bir dönemin açılacağına inanıyorum” demişti. Erdoğan’ın, Doğu Akdeniz ya da Karadeniz’de hidrokarbon kaynağı bulunduğunu açıklayacağı iddia edilirken, Tüpraş ve Petkin hisselerinde sert yükselişler meydana geldi.

‘SPEKÜLASYONLARA KULAK ASMAYIN’

Konuya ilişkin Twitter’dan açıklama yapan Altun, spekülasyonlara kulak asılmaması uyarısında bulunarak, şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın Cuma günü vereceğini söylediği müjdeye ilişkin birtakım spekülasyonların yapıldığını görüyoruz. Lütfen bu spekülasyonlara kulak asmayın. Hep birlikte, heyecan içinde sayın Cumhurbaşkanımızın yarın yapacağı konuşmayı bekliyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.