İYİ Parti, Bursa’da çifte bayramı yaşayacak

İYİ Parti, Bursa’da çifte bayramı yaşayacak
13.06.2018
A+
A-

İYİ Parti 2’ci bölge Milletvekili adaylarından İsmail Şenol, seçim çalışmaları kapsamında Gürsu’da esnafın sorunlarını dinledi. Şenol, Ramazan Bayramının Türkiye ve Bursalılara hayırlı olmasını dilerken, “İYİ günler yakında, 24 haziran akşamı bir daha hiç batmayacak olan güneşin doğacağını hep birlikte göreceğiz” dedi.

Milletvekili adaylarının yoğun bir atmosferde halkla kucaklaştığının altını çizen Şenol; “Tüm enerjimizi Türkiye’nin tekrar kuruluş değerlerine gelmesi için harcıyoruz. Ramazan Bayramının biz İYİ’ler için farklı bir anlamı daha var. Bayramın 3’cü günü Cumhurbaşkanı adayımız ve Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’i ağırlayacağız. Bursa ve Bursalılar için ayrı bir önem taşıyan Meral ablamızı yapacağımız mitingde hemşerilerimizin yalnız bırakmayacağına inanıyoruz. Her türlü engellemeye karşı, her yerde dik durduk. Vatan, bayrak, ezan aşkımızdan taviz vermeden, Türkiye’nin birlik ve bütünlük içersin de yaşayabileceğini her platformda savunduk. Türkiye’nin tekrar siyasi birliği ve ekonominin rayına girebilmesi ancak siz vatandaşlarımızın 24 haziranda güneşin doğmasına izin vermenizle olacaktır. O güneş doğmalı ki; eski insanların birbirlerine saygı gösterdiği, kul hakkı yemekten kaçındığı o mutlu günlere tekrar dönelim. Bursa biz hazırız, sende hazırsan 24 haziranda hep birlikte güneşin doğmasını sağlayalım. 24 haziran sabahı evden çıkarken 2 şeyi unutma, kimlik ve seçmen kağıdı ile lambayı söndürmeyi!” ifadelerini kullandı.

Şenol, Güneşin doğması sizlerin elinde diyerek, 17 Haziran 2018 Pazar günü saat 14.30’da Gökdere Meydanına bütün Bursa’lı hemşerilerimizi Cumhurbaşkanı Meral Akşener’i dinlemeye ve bayramlaşmaya davet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.