İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır, kaza geçirdi

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır, kaza geçirdi
02.03.2019
A+
A-

Mustafakemalpaşa’da düzenlenen mitinge gelen Genel Başkanı Meral Akşener’i  karşılamak için bekleyen İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır’a araba çarptı. Kaza sonucu sol ayak bileği ezilen ve hastaneye kaldırılan Bahadır’ın ayağı alçıya alınarak tedavi altına alındı.

İl Başkanı Yahya Bahadır, yaptığı açıklama ile partililere sağlık durumu ve seçim sürecinde çalışmaların devamı ile ilgili bilgi verdi.

Bahadır’ın açıklaması şöyle:

‘’Değerli Dava Arkadaşlarım,

 2 Mart 2019 Cumartesi ( Bugün) Mustafakemalpaşa da Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’i karşılamak için ilçemizin girişindeki benzinliğin içinde partili arkadaşlarla beklerken karşılama için gelen arabalardan biri kontrolünü kaybederek hızla kalabalığın içine dalıp arkadan bana çarptı.

Sol ayak bileğimin üstünden ezip geçti. Kaza sonucu yapılan tetkiklerde maalesef sol ayak bileğimde burkulma, eklemde kapsül yırtılması tendonda ezilme ve yırtık oluştu. Hastanede müdahale edilerek ayağım alçıya alındı. Özellikle sol ayak bileğimde oluşan eklem harabiyeti nedeniyle en az 15-20 gün alçıda ve evde yatarak tedavi olmam gerektiğinden bu süre içinde iyileşinceye kadar saha çalışmalarına üzülerek iştirak edemeyeceğim. 

Bu tedavi süresi içinde süreci İl Başkan yardımcılarımız Sn. Haluk Hısımcıl ve Nurettin Bacak beylerle evden iletişim halinde beraber yürüteceğiz.

Kazanmak için planladığımız çalışmaları hiç aksatmadan yürütmenizin en büyük isteğim olduğunu belirtir, biran önce iyileşerek saha çalışmalarında aranıza katılmayı Allah’tan niyaz eder, iyi dilek ve şifa temennileriniz için hepinize çok teşekkür ederim.

Uzm. Dr. Yahya Bahadır

İl Başkanı’’

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.