İYİ Parti Bursa Gençlik Kolları, hedef belirledi

İYİ Parti Bursa Gençlik Kolları, hedef belirledi
18.12.2019
A+
A-

İYİ Parti’de hedef; Bursalı gençler…

İYİ Parti Bursa Gençlik Kolları, Yusuf Akpınar’ın başkanlığında başlattıkları etkinliklerle gençlere ulaşmayı hedefleniyor.

Günümüzde gençlerin siyasetten uzak kalarak apolitik bir duruş sergilediğine dikkat çeken İYİ Parti Bursa Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akpınar, düzenledikleri etkinliklerle gençleri siyasete dahil etmek istediklerini ve İYİ Parti çatısı altında buluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

İYİ Parti Bursa Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akpınar.

İl Gençlik Kolları olarak her ay bir genel başkan yardımcısını Bursa’ya davet edeceklerini söyleyen Akpınar, “Bu kapsamda ilk olarak İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Parti Sözcümüz Yavuz Ağıralioğlu’nu Bursa’da ağırladık. Sayın Parti Sözcümüz Yavuz Ağıralioğlu, Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlediğimiz, “1923’ten 2023’e Türk Gençliği’ konulu bir konferansa konuşmacı olarak katıldı. Kendisinin önemli değerlendirmeleri ve biz gençlere önemli tavsiyeleri oldu. Her ay bir genel başkan yardımcımızı Bursa’da gençlerle buluşturmak istiyoruz. Bu etkinliklerimizi farklı ilçelerde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

İYİ Parti Bursa Gençlik Kolları tarafından Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘1923’den 2023’e Türk Gençliği’ konulu konferansta konuşan İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, siyasi hayatından örnekler vererek gençlere tavsiyelerde bulundu.

“SAHADA GENÇLERLE BULUŞUYORUZ”

İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak, kültürel ve sosyal etkinliklere de imza atmaya hazırlandıklarını söyleyen Akpınar, “Sahada gençlerle buluşup, partimizi kendilerine anlatmayı, onları siyasete dahil etmeyi hedefliyoruz. Çeşitli sosyal sorumluluk projeleri hayata geçirip, farkındalıklar oluşturmak istiyoruz” diye konuştu.

Konferans sonunda İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu’na, İYİ Parti Bursa Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akpınar tarafından isminin yazılı olduğu kılıç ve İl Başkanı Yahya Bahadır tarafından da 16 numaralı Bursaspor forması hediye edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.