İsmail Tatlıoğlu: Herkesin iyi bir Türkiye’ye ihtiyacı var

İsmail Tatlıoğlu: Herkesin iyi bir Türkiye’ye ihtiyacı var
30.09.2019
A+
A-

İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener’in İstanbul’da start verdiği parti üyelik kampanyası Bursa‘da başladı. İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’nın öncülüğünde Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından Kent Meydanı’nda üyelik standı açıldı. Üyelik formu doldurup, başvuru işlemlerini tamamlayan çok sayıda Bursalı rozetlerini yakalarına taktı.

İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, GİK Üyesi Hasan Toktaş, GİK eski üyesi Zafer Milli, İl eski Başkanı Bayram Kazancı, İYİ Parti Gürsu İlçe Başkanı Hatice Deniz, Mudanya İlçe Başkanı Nuran Piliçer, Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz ile ve ilçe divan başkanlıklarının yanı sıra belediye meclis üyelerinin de katıldığı etkinlikte, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Dr. Yahya Bahadır, üyelik kampanyasının bütün ilçelerde eş zamanlı başlatıldığı belirtti.

BAHADIR’DAN BURSALILARA ÇAĞRI

Bahadır, “Art arda iki seçim geçiren İYİ Parti’nin milletin tek umudu haline geldiği malumudur. Türkiye’yi uçuracağız söylemi ile getirilen Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, yaşanan sıkıntıları daha da derinleştirmiş ve millet tek adamlığa mahkûm edilmiştir.  “Bu böyle gitmez. Ülkem için taşın altına elimi sokmalıyım. Türkiye Cumhuriyeti gibi binlerce yıllık tarihi süreçten gelen, bu büyük milletin evlatları, bir ülkenin iradesini ve geleceğini, bir kişinin iradesine teslim edemez’ diyen Vatan, Millet, Bayrak ve Cumhuriyet sevdalılarının yolu İYİ parti ile kesişmiştir. Bizler Bursalı hemşerilerimize buradan yine seslenmek istiyoruz. Memleket adına derdi olan, üreterek, yeniden kalkınmaktan yana, sözde değil özde Atatürkçü, Cumhuriyetçi, milliyetçi ve maneviyatçı olan, ebediyete kadar Ay-yıldız’lı bayrağın altında onurlu yaşamak için bu kötü gidişe dur demek isteyen herkesi Türkiye’nin umudu olan Sayın Meral Akşener’in yanında yer almaya ve İYİ Parti’ye üye olmaya davet ediyoruz” dedi.

HALKIN TEVECCÜHÜ BÜYÜK

İYİ Parti’nin toplum tarafından ciddi teveccühü ile karşı karşıya kaldığını söyleyen İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu “Herkesin iyi bir Türkiye’ye ihtiyacı var ve Türkiye’nin güçlü bir ülke olmak için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğu da bir gerçektir. Tek ihtiyaç duyduğu konu ise akılla ve adaletle bu kaynakların buluşturulmasıdır. Bunun sonucu da zengin bir Türkiye’yi, refah içinde yaşayan bir milleti karşımıza çıkacaktır. İYİ Parti’nin siyasetteki duruşu budur, söylemi budur, vaadi budur.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.