İnegöl’den dünyaya uzanan başarı öyküsü

İnegöl’den dünyaya uzanan başarı öyküsü
22.05.2018
A+
A-

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) tarafından her yıl düzenlenen İnegöl’ün Yıldızları Programı’nın 4.’sü gerçekleştirildi. İhracat şampiyonları sıralamasında Weltew Home; 9 milyon 15 bin 236 dolarlık ihracat rakamıyla dev mobilya sektörü sıralamasında ki listede ilk üçte yer almayı başardı.

İnegöl’den dünyaya uzanan başarı öyküsüyle gurur duyduklarını dile getiren Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı; “Uzun soluklu bir emeğin karşılığını aldığımız bu dönemde, çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürerek ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam ediyoruz” dedi.

Hem ihracatta hem de tasarımda ödüle layık bulundu

En çok ihracat yapan, en fazla tasarım tescili alan İnegöl mobilya markalarının ödüllendirildiği İnegöl’ün Yıldızları Programı kapsamında Weltew Home iki dalda birden ödüllendirildi. Mobilya sektörünün kalbinin attığı İnegöl’de İMOS (İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği) tarafından bu sene 4.’sü düzenlenen programda; 9 milyon 15 bin 236 dolarlık ihracat rakamıyla Weltew Home, hem ihracat alanında ödüle hem de 39 tescilli tasarımıyla Tasarım Tescili Ödülü’ne sahip oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.