İMO Bursa Şubesi’nden Mudanya çıkarması

İMO Bursa Şubesi’nden Mudanya çıkarması
26.04.2018
A+
A-

İnşaat Mühendisleri Odası İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti.

İMO Bursa Şubesinin çalışmaları ve projeleri hakkında Hayri Türkyılmaz’a bilgiler veren Başkan Mehmet Albayrak, “Seçilmiş Belediye Başkanlarımız ve yereldeki tüm yöneticilerimiz ile birlikte çalışıp, onlara destek olmaya gayret edeceğiz. Mesleki ve akademik bilgi birikimimizi Bursa’nın menfaatlerini gözeterek tüm kurumlarımızla paylaşmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Bursa’nın en önemli gündem maddeleri arasında yer alan kentsel dönüşümle ilgili de konuşan Başkan Albayrak, “Kentsel dönüşüm, şehrimiz adına büyük önem arz eden bir konu olarak gündemdeki sıcaklığını koruyor. Bu konunun bizler için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Dolayısıyla İMO Bursa Şubesi olarak kentsel dönüşüm noktasında teknik anlamda üzerimize düşen tüm görevleri yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise, “Hemşerilerimize çağdaş ve güvenli yaşam alanlarını miras bırakmalıyız” dedi. Türkyılmaz, birlikte gerçekleştirilebilecek projelerle ilgili görüşmek için önümüzdeki günlerde İMO Bursa Şubesini ziyaret edeceğini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.