Doruk Sağlık Grubu’ndan ONKODAY’a ziyaret…

Doruk Sağlık Grubu’ndan ONKODAY’a ziyaret…
06.02.2019
A+
A-

Doruk Sağlık Grubu Medikal Direktörü Dr. Fulden Küçük, Dünya Kanser Günü kapsamında Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği (ONKODAY) Başkanı Füsun Önen’i ziyaret etti. Ziyarette iki kurumun ortaklaşa yürütebileceği çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Doruk Sağlık Grubu Medikal Direktörü Dr. Fulden Küçük ve Halkla İlişkiler Müdürü Bahadır Öztabak, 4 Şubat Dünya Kanser Günü kapsamında, ONKODAY Başkanı Füsun Önen’i ONKODAY-LIONS Hasta Konuk Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ziyaret etti.

Kanser vakalarındaki erken teşhisin önemine dikkat çeken ONKODAY Başkanı Önen, dernek olarak bu manada farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Derneğin çalışmaları hakkında bilgiler veren Önen, ayrıca ONKODAY-LIONS Hasta Konuk Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nden de bahsetti. Merkezde 12 müstakil evin bulunduğunu hatırlatan Füsun Önen, tedavi süreçleri boyunca hasta ve hasta yakınlarının bu evlerde ücretsiz şekilde konakladığını dile getirdi.

“Nilüfer Hastanemizde onkoloji birimi olacak”

Doruk Sağlık Grubu Medikal Direktörü Dr. Fulden Küçük de ONKODAY’ın kanser konusunda farkındalık yaratan çalışmalarından övgü ile bahsetti.

Nilüfer’de inşası süren yeni sağlık yatırımlarında onkoloji biriminin olacağını ve bu tesisin faaliyete geçmesiyle birlikte ONKODAY’le daha farklı projeleri hayata geçirebileceklerini belirten Dr. Küçük, “Bu sağlık yatırımımız hızla devam ediyor. Bittiğinde üç merkez ilçede de yatırımımız olacak. Nilüfer’deki şubemizde olacak onkoloji bölümümüzle birlikte kanser vakalarında da hastalara şifa dağıtacağız. Bu ziyaretimiz, iki kurumun tanışması olarak görülebilir ve ilerleyen günlerde inanıyorum ki ONKODAY’le önemli ve farkındalık yaratacak işlere imza atacağız” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Dr. Küçük ve Halkla İlişkiler Müdürü Öztabak, ONKODAY Başkanı Önen ile birlikte merkezdeki hasta evlerinde incelemelerde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.