İbrahim Mart: Bursa’ya dokunmayın artık!

27.10.2018
A+
A-

Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı ve 27. dönem CHP Bursa Milletvekili adayı İbrahim Mart, ulaşımla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a ateş püskürdü.

Başkan Mart, “Sayın Alinur Aktaş, şehrin bir parçası mısınız onu bilemem ama kentin sorunlarının çözümünün bir parçası olmadığınız, sorunun bir parçası olduğunuz kesin. ‘Ben yaptım oldu’ anlayışı ile kentleri yöneten AKP belediyeciliği, kentleri yaşanmaz hale getirdi ve siz de bunun bir parçası oldunuz’’ dedi.

Bursa’da 1998 tarihli ve katılımcı bir anlayışla hazırlanan Bursa 1/100.000 ölçekli master planının yapılan imar değişiklikleri ile delik deşik edildiğini belirten İbrahim Mart, ‘’Şimdi kalkmış, hangi plandan bahsettiğiniz bile anlaşılmaz bir şekilde ‘1/100.000’lik master plan rehberimiz olacak’ diye açıklama yapıyorsunuz. Hangi plandan söz ediyorsunuz? Yeni bir plan mı hazırladınız, mevcut planı mı revize ettiniz? Öyleyse bundan Bursa’nın niye haberi yok? Ulaşım master planında olduğu gibi siparişle mi plan yapıyorsunuz? Hulasa kent sorunlarının, bu kafa ile yıllardır süren AKP belediyeciliği ile çözülemeyeceğini yaşayarak öğrendik, gördük. Bursa’ya bir iyilik yapmak istiyorsanız, Bursa’ya dokunmayın artık. Gerçi isteseniz de bir şey yapamazsınız zira kasa boş, memlekette de krizde var, ayrıca seçimlerde yakın” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.