Feryal Şimşek, eserlerini Bursa Devlet Sanatlar Galerisi’nde izlenime açtı

Feryal Şimşek, eserlerini Bursa Devlet Sanatlar Galerisi’nde izlenime açtı
13.11.2019
A+
A-
  • Haber: Tansel SAYLI

Uludağ Üniversitesi Radyoloji ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu Feryal Şimşek, kişisel resim sergisini Bursa Devlet Sanatlar Galerisi’nde izlenime açtı.

1994 yılından bu yana resim ve yontu ile ilgilenen ve 1999’da ilk karma sergisini iki arkadaşıyla birlikte açan Feryal Şimşek; uzun süre resme ara verdi, 2014 yılında tekrar resim yapmaya başladı.

2015 yılından itibaren çeşitli kurs programlarıyla ve farklı sanatçılardan resim tekniklerini öğrenen Şimşek, resim çalışmalarına hala devam ediyor. Çalışmalarını, çoğunlukla dışavurumcu bir anlayışla tuvale taşıyan Şimşek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Feryal Şimşek, “Görünmeyeni görmeye çalışmak ve anlaşılabilir bir aykırılık, temel prensibim. Çalışmalarımda insana özgü tüm eksik yanları yansıtarak mesaj vermek istiyorum. Düşünce tarihi boyunca tüm ilgi çekici olan kişileri kendime örnek alıyorum. Herkes resim yapabilir fakat sanat için çok uğraşmaları ve çalışmaları gerektiğini bilsinler isterim” dedi.

Feryal Şimşek’in Bursa Devlet Sanatlar Galerisi’ndeki kişisel resim sergisi, 22 Kasım 2019 tarihine kadar sanatseverlerin izlenimine açık kalacak.

ETİKETLER:
YORUMLAR

  1. Tansel Saylı dedi ki:

    Feryal Hanim; etkikeycı bir sergi.. emekleriniz için teşekkürler…

  2. Hatice Çiftçiler dedi ki:

    12.kasım 2019Salı gunu Canım Arkadaşımın kişisel resim sergisini ziyaret ettik. O kadar ozenli detayli çalışılmış tablolardı ki hepsi.Açıkçası dilim tutuldu diyebilirim.Harika bir Sergiyi harika bir evsahipligi eşliğinde gezdik Arkadaşlarımızla. Tesekkurler Canım Arkadaşıma ellerine yuregine sağlık