Erkan Subaşı: İYİ Parti, vatandaşla bütünleşti

Erkan Subaşı: İYİ Parti, vatandaşla bütünleşti
28.06.2018
A+
A-

Seçimler bitti, siyaset kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. 24 Haziran seçimlerinde kendilerine sahip çıkarak, beklentilerin üzerinde destek veren Yıldırımlılara teşekkür etmek için sokaklara çıkan İYİ Parti teşkilatları, gördükleri ilgiden memnun.

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Erkan Subaşı başkanlığında dolaşan partililer mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere de bir yandan hazırlık yapıyor.

Subaşı; “Girdiğimiz ilk seçimde hatırı sayılır bir destek vererek bizlerin arkasında duran Yıldırımlı kardeşlerimizle kucaklaşmak istedik. Gördüğümüz genel manzara ilçemizde yerel yönetimlerde ilk seçimde ağırlığımızı koyacağımız bir sonuç alacağımız yönünde. Genel seçimlerdeki sonuçlar sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a –bizi bu duruma sen soktun, tekrar toparlayabilmen için son kez sana şans tanıyorum ama muhalefet ile kol kola karar vereceksin- idi. Zaten Erdoğan’da mesajı aldığını ifade etti. Biz artık önümüze yani 9 ay sonrası yerel seçimlere bakıyoruz. İlçenin kronik sorunları henüz çözülemedi. Bununla ilgili seçim öncesi bir çalışma yaparak il başkanlığımızla paylaşmıştık. Yeni veriler ışığında güncelleyerek tekrar üzerinde genel bir çalışma yapmaya başladık. Önümüzdeki birkaç gün içinde basın toplantısı yaparak konuyu kamuoyu ile paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

PİYASA ALEV ALEV!

Subaşı ilçedeki esnafın piyasa arzı azaldığı için sıkıntı çektiğini söyleyerek, nefes kredisi olarak bilinen kredilerden esnafın değil, büyük tüccarların seçim öncesi bol bol faydalandıklarını iddia etti. Subaşı; “Vatandaşın bugün ne halde olduğunu bilmeyenler yarınlarına karar veremezler. Şimdi başlayın esnafı dolaşmaya ne demek istediğimi gayet iyi anlayacaksınız. İktidar olan AKP’nin milletvekili adaylarından hiçbiri halkın içinde dolaşmaya cesaret edememesi, bugün gelinen noktada ekonominin neden dibe vurduğunun göstergesidir. Biz kaçmadık, vatandaşlarımızla bütünleştik. Seçim oldu dolar düşecekti, ne oldu 4 günde 18 kuruş artarak, yüzde 0,69 zamlanarak yeni rekora koştu! Türkiye’de 3,5 milyon Suriyeliyi misafir ederek, dünyaya insanlık dersi veren ülkemiz, Afyon patatesinden umudunu kesince Afrin patatesinden ilk turfanda 4 bin ton ithal ederek Suriye patatesleri ile ekonomide çığır açtı. Şimdi akıllarda kalan 2 önemli soruyu sayın AKP kadrolarının cevaplaması gerekiyor. 1- Eğer 7,5 yıldır iç savaş nedeniyle tüm emperyalist güçlerle savaşan Suriyelilerden biz patates alacak kadar huzur ortamı varsa, bu Suriyeli kardeşlerimiz hala neden burada? 2- ekonominin oynak olması nedeni ile sebze-meyve fiyatlarının kaygan bir zeminde oynaması üzerinden iddia edildiği gibi 3 milyar dolar seçimler öncesi kimin cebine girdi, neden göz yumuldu?” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.