ELS Lift, Fransa Intermat Fuarı’nda ilgi odağı oldu

ELS Lift, Fransa Intermat Fuarı’nda ilgi odağı oldu
01.05.2018
A+
A-

Personel yükseltici platform sektöründe Türkiye’nin global ölçekteki öncü markası olan ELS Lift, 23 – 28 Nisan tarihlerinde Fransa ev sahipliğinde gerçekleşen ve sektörün en büyük buluşma adreslerinden biri olarak nitelendirilen Intermat Paris Fuarı’nda, Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirdiği yenilikçi ürünlerini ‘Türk markası’ gururuyla dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin beğenisine sundu.

2008 yılından bu yana, Türkiye’nin personel yükseltici platform sektöründe global ölçekte önemli çalışmalara imza atan ELS Lift, dünyanın dört bir yanında düzenlenen ve sektörün en büyük organizasyonlarında yer almayı sürdürüyor.

Els Lift; inşaat ve altyapı teknolojileri ile ilgili Avrupa’daki en büyük fuarlardan kabul edilen, Paris kentinin ev sahipliğini yaptığı Intermat Fuarı’nda, Ar-GE çalışmaları sonucu geliştirdiği yenilikçi makinelerle ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

23-28 Nisan 2018 tarihleri arasında Paris’in ev sahipliğini yaptığı organizasyona ELS LIFT adına; Genel Müdür Kerem Bayrak’ın yanı sıra, Satış – Pazarlama ve AR-GE ekibi katıldı.

Yeni ürünleriyle ziyaretçilerden tam not aldı

Sektörün en büyük ticari fuarlarından olan organizasyonda; 167 ülkeden, 1500 katılımcı firma sergiledikleri ürünleri 183.000 yerli ve yabancı ziyaretçi ile buluştururken, ELS LIFT kendisine ayrılan Hol E5 A, Stant 021’de personel yükseltici platformları ile ziyaretçilerden tam not aldı.

Küresel ölçekte büyüme hedefliyoruz

6 gün süren fuarın, ELS LIFT adına son derece verimli geçtiğini kaydeden ELS LIFT Genel Müdürü Kerem Bayrak, ileri teknolojiyle geliştirdikleri ürünlerin verimlilik ve katma değer yönünden benzerlerine kıyasla önemli farklılıklar yarattığını kaydetti.

İnovatif üretim gücünü, küresel ölçekteki yaygın servis hizmeti ile destekleyerek, bu sene de %30 büyüme hedeflediklerini vurgulayan Bayrak, geliştirdikleri nitelikli ürünlerle, ülkemizin bu alanda da öne çıkması adına çalışmalarını kararlı bir şekilde sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.