Dr. Orhan Sevinç Cura’dan, Kılıçdaroğlu’na ilanlı çağrı

Dr. Orhan Sevinç Cura’dan, Kılıçdaroğlu’na ilanlı çağrı
15.07.2018
A+
A-

Olağanüstü Kurultay isteyen CHP’de kazan su kaynatıyor. 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı adaylığında yüzde 31 oy alan Muharrem İnce’nin milletvekilliği seçiminde yüzde 22 oy alan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na hitaben “çekil” çağrısı partinin tabanını hareketlendirdi.

CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turhal Tansal ile başlayan tabanın isyanı, eski il başkanları Gürhan Akdoğan ve Metin Çelik ile devam etmiş, eski Makine Mühendisleri Odası Başkanı ve Milletvekili adayı İbrahim Mart’ın “vizyon ve yöntemleri değiştirmeliyiz’’ söylemleri ile talepler doruğa çıkmıştı.

CHP’de kaynayan kazana Nilüfer ilçe delegesi olan Dr. Orhan Sevinç Cura da Hürriyet Gazetesi’ne verdiği ilan ile son tuzu ekmiş oldu.

Dr. Cura; “ Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde büyük özverilerde bulunmuş, TBMM’ye çok partinin girmesini engelleyerek demokrasiyi işletmiş, AKP’nin meclis çoğunluğunun önüne geçmiştir. Ancak 25 Haziran itibari ile ülke yeni bir sistemin etkisi altındadır. Bugüne kadar koltuk hırsı ile değil, demokrasi bilinci ile CHP’yi yöneten sayın büyüğümüz Kılıçdaroğlu’ndan Deniz Baykal’dan aldığı emaneti genç bir isme bırakmasını istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.