Doğru Parti, Bursa’da teşkilatlanmasını tamamladı

Doğru Parti, Bursa’da teşkilatlanmasını tamamladı
29.08.2020
A+
A-

Genel Başkanlığını Rıfat Serdaroğlu’nun yaptığı Doğru Parti, geçtiğimiz günlerde kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığına verdi. Anayasanın ilk altı maddesi ile ihtilafı olmayan, Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemiş, çalışkan ve dürüst insanları çatısı altında toplamayı hedefleyen Doğru Parti, siyaset hayatına adımını attı.

Toplam 104 kurucu üyesi olan Doğru Parti’nin Bursalı 13 kurucusu Bursa basının karşısına çıktı.

Genç kuşak ve yeni nesil siyaseti temsil eden Doğru Parti’nin Bursa kurucuları şu isimlerden oluştu:

A. Tolga Kornoşor

M. Seza Kornoşor

İlhan Çelenk

Ahmet Celal Gül

Neşe Cihan

Sedat Şenermen

Ali Kaya Turhan

Sönmez Azak

Emirhan Bala

Dr. Mustafa Dönmez

Koray Sır

Murat Yüce

Sertaç Cihan

DOĞRU PARTİ SEÇMENİN UMUDU OLACAK

Doğru Parti Bursa Kurucu İl Başkanı A.Tolga Kornoşor, Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma hedefi olan Doğru Parti’nin, ağırlıklı olarak gençlerden ve kadınlardan oluşan teşkilat yapısı ile Türkiye’nin özlediği temiz ve yapıcı siyaseti ile halkın oylarına talip olacağını söyledi.

İki yıldır Çoban Ateşi Hareketi adı altında siyasi oluşumun temellerinin atıldığı, tabandan tavana örgütlenmeyi hedefleyen ve bu yolda büyük aşama kaydedildikten sonra kurulan Doğru Parti’nin seçmenin aradığı umut olacağını belirten Kurucu İl Başkanı Kornoşor, yaptığı açıklamada, ”Sloganı ‘Çoban Ateşi Hareketi varsa Umut var’ olan ve Türkiye’nin 72 şehrinde örgütlenmesini büyük oranda tamamlayarak Doğru Parti’ye evrilen hareket halktan büyük ilgi görmektedir. Yerel medya, internet gazeteciliği, sosyal medya gibi iletişim organlarına büyük önem veren Doğru Parti gençlerin ve kadınların büyük desteğiyle kısa zamanda ülke gündemine oturacaktır. İyi niyet ve mücadele ile kurulan Doğru Parti, vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

ÇALIŞAN VE ÜRETEN TÜRKİYE

Bursa Kurucu İl Başkanı A.Tolga Kornoşor, siyaseti kısır döngülerden, gündem mühendisliğinden kurtarıp, çalışan, üreten yepyeni bir anlayış ile yapacaklarını ve ülkeyi tekrar kuruluş ayarlarına geri döndürerek Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurumlarının yeniden yapılandırılarak ülkemizin dünyada hak ettiği itibarları konuma getirileceğini belirtti.

Yerel basına çok önem verdiklerini ve yakın ilişkiler kurarak halkın nabzını tutacaklarını söyleyen Kornoşor, çalışan ve üreten güçlü Türkiye hedefine en kısa sürede ulaşılması gerektiğini ve bunun için gençliği iyi eğitim almış, hayata bağlı, hedefleri olan, özgüveni kuvvetli bireyler olarak yetiştireceklerini iade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.