Deprem kahini tarih verdi, uyarıda bulundu

Deprem kahini tarih verdi, uyarıda bulundu
21.10.2019
A+
A-

Deprem tahminleri doğru çıkan ünlü deprem uzmanı Frank Hoogerbeets, korkutan bir uyarıda bulundu. Deprem kahini, Mart ayında deprem olacağını söyledi.

Yeni nesil deprem tahmincisi olarak tanınan dünyaca ünlü deprem uzmanı Frank Hoogerbeets, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“MART’IN İLK HAFTASI DEPREM OLABİLİR”

Hoogerbeets, Anadolu fayı ve olası Marmara depremi ile ilgili uyarılarda bulunurken, Mart ayına ilişkin deprem tahminini açıkladı.

İşte Hoogerbeets’in o açıklamaları; “Mart’ın ilk haftasının gezegensel geometrisine bakılırsa yüksek ihtimalle dünyanın bir yerinde 6 veya 7 büyüklüğünde deprem olabilir. Bu deprem Mart’ın 3’ünde veya 4’ünde olacak.”

Türkiye ile ilgili soruya da cevap veren deprem tahmincisi Hoogerbeets, ‘Anadolu fay hattı var Türkiye’de de büyük bir deprem olabilir. Ama sık olmaz çünkü baskı Asya ve Akdeniz tarafından geliyor. Türkiye’de ne zaman olacağını tahmin etmek çok zor. Ama ne kadar uzun sürerse olasılık o kadar artar. 7 nokta büyüklüğünde deprem çok olası, Anadolu’da da olabilir İstanbul’a yakın civarlarda da’ dedi.

(Yeni Gaste)

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.