Demokratlar, ‘İznik’te mücadeleye devam’ diyor

Demokratlar, ‘İznik’te mücadeleye devam’ diyor
20.07.2018
A+
A-

İznik Demokrat Parti İlçe Başkanı Göksal Güneş, bir süre önce Bursa kamuoyuyla paylaştığı, ilçenin sorunları ile ilgili açıklamaları nedeniyle hedef haline geldi.

Güneş; “Doğru bildiklerimizden, 1 santim taviz vermeden, eğilmeden-bükülmeden, yetimin hakkını gözeterek, yılmadan çıktığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. Hiçbir güç odağının değil, halkımızın hizmetindeyiz” dedi.

İlçe Başkanı Güneş, İznik’in sahipsiz bırakıldığını iddia ederek, Büyükşehir’den gereken ilgiyi görmediğini iddia etti. Güneş, “2004’den beri belediyede iktidar olan AKP’nin ilçenin sorunlarına hakim olmadığını görüyoruz. İktidar olan bir partinin ilçe başkanının sorun yaşayan kurumlara çare olması gerekir. O makam gün geçirme yeri değildir. Vatandaşa hizmet üretme, sorun çözme yeridir.

İlçeye yapılan hastanenin birçok eksiği, tıbbi malzeme ve sağlık elemanı ihtiyacı vardır örneğin. Sağlıkta küçük dokunuşlar yeterli değildir. Kalıcı çözümler sağlık sorunları için önemlidir. Eğitimde derslik sorunları tavan yapmış durumda. Kırsalda su pompaları yeterli değil. Birkaç gölet kazandırılması tarım için iyi olur. Turizmde gereken desteği de alamıyoruz. İhtiyaçlar noktasında bir liste yaptık. Eylül ayındaki meclis toplantılarında acil konuları gündeme getireceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.